Fastet Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 V 6. 4. 2016 na 19:20, sparco gti napsal: praskni tam na skusku diodu bav 21 a ides jak s praku dnes som skusal vahu z ineho auta a ide takze musim dat objednat druhu aku diodu kam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octfa Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 at nezakladam nove tema zeptam se tady, octavia rok 2006, 1,9 77kw, najeto 190tkm, hlasilo EGR ventil prutok prilis nizky , ventil se vymenik za novy a zhruba po 1300 km je chyba zpatky, jinak auto jezdi normalne , zadny snizeny vykon, skubani ani nic podobneho , muze to byt taky ve vaze vzduchu jak se tu resilo v predeslych prispevcich ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octfa Vloženo 8. Září 2016 Sdílet Vloženo 8. Září 2016 tak pujcena jina vaha vzduchu, blok magnetickeho ventilu a porad stejne , auto jezdi bez problemu, akorat v namerenych hodnotach blok 3, pole 2 a 3 je rozdil , v pozadovanych je 200 v namerenych 420 hadicky vypadaji ok. turbo menene pred zhruba 30 tkm , jedine co je asi divne ze novy EGR byl po tech zhruba 1000tkm celkem zaneseny nekdo nejaky napad ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajin83 Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Zdravim.Potrebuji na test vyradit egr z provozu.Musi se zaslepit zaslepkou aby se na maxidotu ukazala hlaska emise do dilny? Protoze kdyz ucpu podtlakovou hadicku tak se nic neukaze a jede to porad stejne.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vjvasutvj Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Zdar lidi, mozna to tu uz padlo ale stejně. Mam problém s EGR chyba 005269 přepnutí ventilu pro egr( N345). P1495. Máte s tim někdo zkušenosti? Octavia 2 1.9Tři 2008 s filtrem pev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilindos007 Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Ahojte som skoro uplny laik preto to napisem ako mi to povedali, jedna sa o to ze moja Octavia 2 po Facelifte rv.2010 1,9tdi 77kw BXE, obcas ide ako keby len na 2 valce nejdem ju dostat do otacok len huci a nezrychluje, obcas ide uplne normalne ako raketa auto ma 265000km, diagnostiky neukazali nic. Ziadnu zavadu, mechanici mi povedali ze na volnobehu mi chodi EGR hore a dole otvara sa a zatvara, preto mi vraj unika tlak z turba a preto nejde auto dostať do otacok, poradte čo by to mohlo byt ci je zly egr alebo ten vzduchovy rozvod na podtlaky alebo co. Dakujem velmi pekne za kazdu odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 co v tvém podání znamená na dva válce? Klepe se jako ratlík a nemá výkon, nebo jen nemá výkon? - to jsou dva rozdílné projevy. co to znamená "diagnostiky neukazali nic" - ten tlak a jeho změny, případně chod EGR se dají celkem dobře sledovat v měřených hodnotách, takže bych spíše tipoval, že diagnostiku dělal někdo, kdo nevěděl, co má hledat, a omezil se jen na výpis závad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilindos007 Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Len nema vykon nejde sa dostať do otacok motor huci ale nejde, diagnostiky boli Delphy a Autocom nevypisali ziadnu zavadu, neviem ci to dokazu chlapy aj viac obsluhovat ja som len napisal co mi povedali, ze egr za volnobehu chodi a ze by vraj nemal ze to bude asi rozvadzac na podtlak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilindos007 Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Musim dodat nerobi to stale len sporadicky mozno 2 x do tyzdna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Ahoj, u me druhe Octavie 1.9 Tdi BKC, 2/2005, vyskocila hlaska emise do dilny. Tak jsem to nechal napichnout a zavadu vymazal. Objevila se po cca 100km. Mam stary egr. Technik v autorizaku odpojil trubicku k egru a pripojil jinou a fouknul do ni a rekl, ze je membrana v haji. Da se to takhle poznat? Ze je v haji? Pry ani vycisteni nepomuze. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Áno môže to tak poznať, lebo ak je membrána v poriadku tak keď fukne nesmie prepúšťať vzduch ale ak sa mýlim opravte ma. Ja som napríklad včera pri čistení zistil prečo mam pod EGR zasvinený motor, lebo ten kto opravoval to auto predo mnou tak strhol závit na egr takže klapka a egr držali na 2 skrutkách a ani sa neobťažoval to nejak riešiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanIsa Vloženo 1. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2018 V 26. 1. 2012 na 22:46, miskoos napsal: Zdar ja som to cistil presne tym sprejom a super. Je potreba ale este jednu osobu na plyn a striekat to pomaly v cca 1 sekundovom intervale. Ja som najskor ale demontoval egr von vycistil a potom podla navodu do hadice. Rozdiel bol viditelny. Rozšířit Aho co jsi stříkla do hadice a do jaké ? j vyčistil egr a nic stále vše stejné nouzák kdy se mu zachce, hadice jsem ale nečistil žádné , jinak efr byl dole zpádky jako nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanIsa Vloženo 1. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2018 V 22. 10. 2015 na 8:47, hijolem napsal: olej ktorý sa berie v sacom potrubí a vyteká z ERG ventilu sa tam dostáva z odvetrávania výka ventilov, aký je váš názor na odpojenie tohto okruhu a odvod olejových výparov zviesť hadicou mimo motor trebars rovno pod auto alebo do odelovaca olejových výparov . Viem ze to takto ma uz viacero aut. Mne to pride dost rozumne a setrne k motoru a nakoniec uz nebude potrebne cistit sanie a erg ventil. Rozšířit Zdravím vyřešil jsi to nějak s tou hadicí ..pomohlo to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 26. Květen 2022 Sdílet Vloženo 26. Květen 2022 Ahoj. Bliká mi kontrolka žhavení a svítí kontrolka motoru. Je to 1.9tdi, 77kw, BLS, 2007. Diagnostika píše chybu P1400 porucha elektrického obvodu ventilu EGR. Má smysl EGR čistit nebo koupit nový? V servisu mi nabízí značky AIC za 4300,- nebo Pierburg za 6800,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 26. Květen 2022 Sdílet Vloženo 26. Květen 2022 Stačí vyměnit pouze toto? https://www.autokelly.cz/Product/PG-7-00907-03-0/4734518/39849642;39850140;7;5116;144781;34238069;34203269;34214199 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.