Polux Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Cau Chci se zeptat nevi nekdo jestli se delaji na Supa zadni LED světla ? Nemyslim nic prehnaneho jenom naky pekny decent.Patral jsem po tom ale nikde nic. Jinak mam v planu koupit Facelift svetla ale patram jeste po jinych moznostech :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polux Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 nejsou Hm to jsem jsem tusil na kazdou pastiku jsou a na Supa zrovna ne :-D no nic Facelift jsou pekny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Taky mě to se*e. Na O1 taky nic. Celkově všechny škodovky jsou ochuzené o tuning světla a LED nejsou snad ani jedny na žádnou škodovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Jedině napájet led diody,to nas už napadlo,ale musely by se rozdělat ty face lampy,pak by se to dalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Koukal jsem že prodávají žárovky ledky do zadních světel, stačí to jen vyměnit za původní žárovku. Jinak s tima lampama, nepasovali by tam třeba z passata, příjde mi že mají stejnej tvar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polux Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 (editace) Koukal jsem že prodávají žárovky ledky do zadních světel, stačí to jen vyměnit za původní žárovku. Jinak s tima lampama, nepasovali by tam třeba z passata, příjde mi že mají stejnej tvar. Z pasata myslim ze ne :-( Nj napajet to uz jsem taky koumal ale to nese spoustu problemu a pokad neni znamej na technicke a je tam nakej vohon nemas sanci bez homologace projit.A mit jedny svetla na jezdeni a prehazovat je kdyz jedu na technickou to se me fakt nechce :-( No a navic je to takove patlani placat tam diody.Ale zas pokad by se to nekomu povedlo a bylo to pekne i technicky dobre udelane mohl by mit kseft :-)A taky co bych bral jsou andelsky oci kolem xenon cocky a mlhovky ciste bile to by byla taky pecka,sem koukal ze se nachaji dost pekne udelat kdyz si stim pohrajes ale zase rozlepovat Xenon a stelovat to tam :-( Tady je par veci jak na to Editováno: 24. Únor 2010, autor: Polux Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 o něčem takovém sem přemýšlel taky udělat zadní světla komplet z led ala audi a ve předu do dálek udělat ještě jednu čočku aby to byl pravej bixenon, hid sadu do mlhovky a na všechny tři čočky andělský kroužky bílý... ale to patlání s tím a když mi to nikdo neschválí tak je to zbytečná práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hics Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 o něčem takovém sem přemýšlel taky udělat zadní světla komplet z led ala audi a ve předu do dálek udělat ještě jednu čočku aby to byl pravej bixenon, hid sadu do mlhovky a na všechny tři čočky andělský kroužky bílý... ale to patlání s tím a když mi to nikdo neschválí tak je to zbytečná práce... Trochu si to představuju a buď mám opravdu špatnou fantazii, a nebo to nebude od základu upně dobrej nápad... Nemyslim to z hlediska nějakého schvalování, ale spíš z pohledu designu a funkčnosti. 3x xenon v jedné lampě?... 3x Angel eye? Ve moowee "Starship troopes" byla na konci taková wokatá wobluda. možná by si rozuměli... :-) A btw - bixenon neni "čim víc výbojek, tim víc bixenon pyčo"... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Trochu si to představuju a buď mám opravdu špatnou fantazii, a nebo to nebude od základu upně dobrej nápad... Nemyslim to z hlediska nějakého schvalování, ale spíš z pohledu designu a funkčnosti. 3x xenon v jedné lampě?... 3x Angel eye? Ve moowee "Starship troopes" byla na konci taková wokatá wobluda. možná by si rozuměli... :-) A btw - bixenon neni "čim víc výbojek, tim víc bixenon pyčo"... ;) to vím že bixenon není víc výbojek ale bixenon je xenon tlumený a dálkový takže ta halogenová dálka co to přisvicuje nic moc... každému se líbí něco jiného nikomu to necpu a byl to jen nápad... a mimochodem ty žlutý barvy halogen. světel sou fakt humus proto ta hid v mlhovce a na tu se jen tak nejezdí... a angel eye byl jen nápad, už mě to napadlo dávno dneska by se to dalo udělat ale audi denní svícení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polux Vloženo 25. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 No ja osobne bych bral bile Angel kolem cocky xenonu a mlhovky :-) parkovacky jsem dal bile diody a mlhovkou vubec nesvitim takze podle meho by tohle bylo akorat :-) ale Jak rikas kazdemu se libi neco jineho no :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 (editace) Z passatu určitě ne tam jsou jiný jsou dole uřízlý nejsou protáhlý jak na supu bys musel jedině přehodit víko kufru nárazník protože toto je jiný na passatu a na superbu Editováno: 25. Únor 2010, autor: PavelSv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 o něčem takovém sem přemýšlel taky udělat zadní světla komplet z led ala audi a ve předu do dálek udělat ještě jednu čočku aby to byl pravej bixenon, hid sadu do mlhovky a na všechny tři čočky andělský kroužky bílý... ale to patlání s tím a když mi to nikdo neschválí tak je to zbytečná práce... Trochu práce to je,ale výsledek není tak zlý.Podle reakcí lidí se to líbí. v dákových i mlhovkách mám HID a je to super posvícení.Jenom v mlhovkách určitě ne bílé světlo,ale naopak jsem sehnal HID 3000 K,to potom má v mlze smysl. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Trochu práce to je,ale výsledek není tak zlý.Podle reakcí lidí se to líbí. v dákových i mlhovkách mám HID a je to super posvícení.Jenom v mlhovkách určitě ne bílé světlo,ale naopak jsem sehnal HID 3000 K,to potom má v mlze smysl. fakt nádhera prostě super... ty mlhovky jakou mají barvu světla při těch 3000???? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 ted nevim jestli to byl Sup II nebo Octa II ale pro Čínský trh se dělají zadní světla LED - myslím že to byl SUP II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 fakt nádhera prostě super... ty mlhovky jakou mají barvu světla při těch 3000???? Žlutou,je to jediné světlo,na předku,kde legislativa,žlutou povoluje. Sice té mlhy v roce moc neužiju,ale pokud je,tak ta žlutá funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arsi Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Mé někdo vážný zájem o zadní LED světla pro Superba II? Měl bych aktuálně možnost originální sehnat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Tak to napiš do správné sekce!!! Za první to dej do BAZARU a za druhé tady je sekce Superb I a ne Superb II !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Pro jistotu to napsal do obou sekci. Co kdyby jsi chtěl udělat facelift na svém autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arsi Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Tak to napiš do správné sekce!!! Za první to dej do BAZARU a za druhé tady je sekce Superb I a ne Superb II !!!! Omlouvám se,jsme tu novej. Jen jsme si zadal na googlu LED svetla Superb a hledal jsem,jestli ma nekdo zajem a nesel jsme tohle vlakno a už jsem si nevšim,že to je pro I. Mam prispevek i v sekci Superb II. Ještě jednou pardon ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lotus03 Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 Pánové já nechci dělat nějaký humbuk,ale musím vám oznámit,že nějaké tuning zadní lampy na Supa 3U se asi dělají,jelikož jsem před nedávnem narazil na nějakého blogera se Supem,kde měl vzadu čirou optiku. Zkoušel jsem to pocheckovat,ale borec tam měl jen několik fotek,popis auta,ale už několik měsíců nekomunikoval se světem. Tudíž nebylo možno dopátrat kde to vzal. Bohužel link vám nedám,páč se to pak již neřešil. Nicméně zkusím se ještě jednou podívat a kdyžtak vám jej sem hodím. A propos je pravdou,že u nás jinou optiku na supa určitě neseženete,ale třebas by se někde ve světě daly sehnat. Viz. třeba diodové lampy na Supa II vyráběné pro čínu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lotus03 Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Tak zatim se mi podarilo narazit jen na zatmavené facelifty... http://www.abouttuning.cz/images/recenze-aut/show-shine/superb/a18_about_tuning_20.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Děsné!!! Jet za někým takovým v noci tak mu ty světla rozbiju klíčem na kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lotus03 Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Ja myslim,ze silnejsi zarovka by to vyresila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 Ani silnější žárovka! Jedině rozbít! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.