r_e_n_e Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Da sa kupit servisna sada na mobily... Alebo si kup plastove noziky a pouzi tie. Su dostatocne makke aby ti neposkodili listu ale pevne na to, aby ti ju vypacili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinec Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 mal by som záujem o výmenu alebo kúpu drevo dekoru na combi - hlavne na dverové tapacíra - nemá niekto ? Na výmenu viem ponuknuť Hliníkový dekor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
achmed69 Vloženo 12. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 V 4. 9. 2016 at 13:35, budinec napsal: mal by som záujem o výmenu alebo kúpu drevo dekoru na combi - hlavne na dverové tapacíra - nemá niekto ? Na výmenu viem ponuknuť Hliníkový dekor. ahoj, drevodekor na kombi budu mit cca za tyden...rad vymenim za cokoliv jineho :-) (pro upresneni...auto kupuji az v pristim tydnu a drevo mi nesedi)..pokud mas zajem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinec Vloženo 12. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 před 48 minutami, achmed69 napsal: ahoj, drevodekor na kombi budu mit cca za tyden...rad vymenim za cokoliv jineho :-) (pro upresneni...auto kupuji az v pristim tydnu a drevo mi nesedi)..pokud mas zajem.. Jasné , že mám záujem :). máš celú sadu aj dverové ? lebo na dverách je to lepené z vnútornej strany . Ja som si to preliepal . Ale mám Vážne záujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
achmed69 Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 Ahoj, mám vše...umíš to sundat (odlepit)? Auto si vyzvedávám 22.10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš kocour Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Dobrý den, mám k dispozici dřevěnou sadu. prodám nebo vyměním za hliník. aleš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinec Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 před 2 hodinami, aleš kocour napsal: Dobrý den, mám k dispozici dřevěnou sadu. prodám nebo vyměním za hliník. aleš čau, aká je to sada - sedan alebo combi ? Cena pri predaji ? Ja mám tieto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš kocour Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 je to combi, můžeme domluvit přes email: ales.kocour@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.