tomina Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 No u me to zatim vypada takle...trosku se mi rozjizdej ty tri švy dole...asi to jeste dam nejakymu sevcovi kdyby mi to stahnul...abych se nemusel bat ze se to rozpare :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seal6 Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Zdravím odborníky. Chtěl bych vyměnit koncovku řadící páky včetně návleku (pytle ) za červené provedení. Jak tady čtu, tak jsem pochopil, že pouze koncovku vyměnit nelze, ale musí se vyměnit celá řadička. Je to tak??? Nebo lze vyměnit jen tuto koncovku? Díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 ......Jak tady čtu, tak jsem pochopil, že pouze koncovku vyměnit nelze, ale musí se vyměnit celá řadička. Je to tak??? Nebo lze vyměnit jen tuto koncovku? Díky za každou radu. Tož, to by mně taky zajímalo, protože s pytlem jsem docela spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Nejlepší je řadička z RS Octavie. Jde použít na 2.085kw bez problému. Taky ji tam mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Nejlepší je řadička z RS Octavie. Jde použít na 2.085kw bez problému. Taky ji tam mám. No a jde vyměnit jen hlavice z RS? Mám TDI 81kW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Z fabie rs ti tam řadička pujde! jen musíš předělat pytel-fabie má menší rámeček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seal6 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Mě jde o to, vyměnit jen tuto část. Nic víc - výměnu pytle nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 (editace) řadička z FAbie RS jde ale musí se vyměnit rámeček http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/radickaRS.htm . Editováno: 13. Únor 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 No ještě jednou se zeptám, Seal6 a já chceme vyměnit jen hlavici řadičky, pytel s rámečkem nechcem měnit. Jde to, nebo se to mění komplet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 (editace) No ještě jednou se zeptám, Seal6 a já chceme vyměnit jen hlavici řadičky, pytel s rámečkem nechcem měnit. Jde to, nebo se to mění komplet? Já si nejsem jistej teda, ale myslím. Že jde odcvaknout hlavice řadičky od pytle, a tem je pak přidělán k takovému plastovému kroužku na který jinou hlavici nenacvakneš. Takže by šlo to z toho kroužku nějak vypreparovat a pak přidělat k hlavici. O výknedu se vám na to mužu podívat mám doma starou řadičku. Editováno: 13. Únor 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seal6 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Sice jsem tomu moc neporozuměl, ale zkus se tedy podívat na tu starou( řadičku ), co máš doma. Mě ale nejde jen o hlavici, ale o celou koncovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 ano jde to! pytel lze oddělit od hlavice! ale právě že páka na fabii je kapku jiná, než na octavii-právě v přichycení pytlě k hlavici a ve velikosti rámeščku a tudíž je s tím kapku práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 No, prečítal som diskusie ohľadom radičiek a vôbec nie som z toho múdry. Takže, mám 1.6i, MR 02 (podľa diskusií tlustý klacek). Otázka znie: ČO mi bude pasovať? Moja predstava je aby sa to podobalo na "RS" alebo "elegance" prevedenie. Poraďte. Dííííííík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seal6 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Tak ještě jednou. Půjde mi tam tato koncovka řad. páky??? Hlíník/kůže - vhodné pro páky do průměru 15mm. Mám Š-oct. 1,6 GLXi-74 kW. Díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 (editace) Tak ještě jednou. Půjde mi tam tato koncovka řad. páky???Hlíník/kůže - vhodné pro páky do průměru 15mm. Mám Š-oct. 1,6 GLXi-74 kW. Díkec půjde ti tam ta koncovka, ale nepůjde ti tam pytel, pač to na ní nebudeš mít jak uchytit.... Editováno: 14. Únor 2007, autor: quicksilver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Sundáš řadičku a když jí otočíš uvidíš plastovou obímku tu na jedné straně pomocí šroubováku rozevřeš a pytel je oddělen od koncovky. Fotky mám a dodám po výkendu. A pak mužeš dát jinou koncovku, ale asi nepřiděláš ten pytel k nové řadičce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Takže tady fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 A pytel je venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Jinak vy ten rámeček dole nebudete sudnavat. Tady je ten plast co drží pytel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seal6 Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 4 zabiak Díkas, pokusím se s tím nějek porvat. A to řadičku jsi sundal jak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Normálně otevřeš popleník a vycvakneš ten plast kolem řadičky směrem nahoru a vyhrneš to nahoru a zespoda drží řadička pomocí železné svorky tu povolíš a řadička je venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seal6 Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Díky, zítra jdu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Chlapi, prosím.... odpíšte. Jak teda s mojou radičkou (1.6i. MR02, tlustý klakec), nechcem kupovať žiadne divočiny. Dám tam niečo čo sa podobá na RS alebo ellegence z fábie? Helfnite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 No tenhle problém tlusté fofrklády v 1.6i jsem řešil mockrát. Hodně kamarádů chtělo RS řadičku do téhle motorizace, takže se to řešilo vždy tak, že se odřízla ta plastová část, která drží řadičku, pak se vzal vrták a vnitřek radičky se odvrtal na požadovaný průměr. Sám jsem si takhle upravil řadičku z VW Golf IV 1.9 TDI do své 1.6i 74 kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Vďaka za radu. Oteplý sa a pôjdem do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.