Publikováno Únor 28, 201015 r V Octavii TDI 1.9/81kW rv. 2000 se mi během jízdy ozývá zvuková signalizace počítače (cca 6x pípnutí). Nezáleží na stylu jízdy, teplotě, rychlosti, času. Kontrolky nesignalizují žádnou závadu. Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Únor 28, 201015 r pipani souvisi i s venkovni teplotou, kdyz je mozna namraza, tak treba to je ono jinak zkusit diagnostiku, jestli je nejaka chyba, nebo jestli funguji vsechny varovny kontrolky
Březen 1, 201015 r Autor S venkovní teplotou to asi nesouvisí protože si to pípne i při 9 °C. Dnes jedu do servisu tak uvidim. Upraveno Březen 1, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Březen 1, 201015 r Autor Nádrž je plná. Všiml jsem si ale, že pípání (cca 10x) se projevuje hlavně v podzemních parkovištích. Při vjezdu i následnym startu po stání.
Březen 2, 201015 r Ked je namraza resp. pod 4 stupne tak to pipne iba 1x. Ked mas kontrolu bezp. pasov tak pipne 6x. Rezerva pipne 1x. Nedostatok oleja a vody v ostrekovacoch tiez hlasi iba 1x - olej mi zatial nedosiel tak neviem isto. V Octavii nema nic cyklus 10x pipnut. Jedine co pipa stale je ked zatiahnes resp. rozsvietis kontrolku rucnej brzdy a ides rychlejsie ako 5 km/h. Vtedy to zacne pipat. Nemas zly spinac kontrolneho svetla rucnej brzdy? Vyskusaj pomykat s rucnou brzdou ked ti to zacne pipat. S citom.
Březen 3, 201015 r Dá se nějakým způsobem odstranit to pípání nezapnutých pásů? Ne že bych jezdil bez pásů, ale to pípání při otočení klíčku mě vážně štve
Březen 3, 201015 r Autor Tak zdroj pípání už jsem objevil. Byla to signalizace rádia při ztrátě stanice s vyhledáváním dopravních informací. Funkci upozornění jsem vypnul a pípání je pryč. Díky všem za rady.
Březen 4, 201015 r Není pípání jako pípání,každý to popíše jinak a pokud to člověk neslyší tak se pak špatně taková věc dá řešit.Ten kdo zná a slyší to na vlasní ucho ti řekne jo to je tohle a taklhle se to vypne.A pak se tu píše o všem možným a nemožným a je to jen věc která se dá zjitit proštudováním návodu k obsluze. Lidičky nejdřív čtěte a pak teprv pište že si nevíte rady chápu že jste vyjukaný z novýho auta který neznáte ale pak se to tady dohaduje kvůli blbostem.
Březen 4, 201015 r A tak hlavne ze je zavada odstranena, ale na druhej strane xy krat sa tu riesili bezne veci. A pritom si staci precitat manual.... To mas pravdu A tak viem aj o takych ludoch, ktori cely zivot jazdili na skode 100 a ked si kupili nove auto, tak ho prisli reklamova, lebo interierove svetlo zhasne az po 20 sekundach a zapne sa pokazde ked odomkne.
Březen 5, 201015 r Dá nastavit vagem ale nebude ti ani svítit kontrolka zapnutí pásu. Tak to mi vůbec neva , hlavně když to na mě nebude řvát
Březen 5, 201015 r Ale ty to koukám potřebuješ na OI sem se překouknul Sorry tak to nevím jak se nastavuje. neví někdo jiný jak na to? Upraveno Březen 5, 201015 r od acek
Červen 27, 201114 r Ahoj, tak já mám podobný problém, u 1,6 / 74kW r.v. 1997, prostě mi někdy začne během jízdy pípat a je to fakt o nervy, už jsem přemýšlel, že vytrhnu repráček... rádiem to nebude :-)))
Červenec 5, 201114 r Taky se mi to stalo...stejne pipnuti jako např u prazdne nadrže, ale kontrolka se žadna nerozsvitila
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.