venkri Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 V Octavii TDI 1.9/81kW rv. 2000 se mi během jízdy ozývá zvuková signalizace počítače (cca 6x pípnutí). Nezáleží na stylu jízdy, teplotě, rychlosti, času. Kontrolky nesignalizují žádnou závadu. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 pipani souvisi i s venkovni teplotou, kdyz je mozna namraza, tak treba to je ono jinak zkusit diagnostiku, jestli je nejaka chyba, nebo jestli funguji vsechny varovny kontrolky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venkri Vloženo 1. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 (editace) S venkovní teplotou to asi nesouvisí protože si to pípne i při 9 °C. Dnes jedu do servisu tak uvidim. Editováno: 1. Březen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 nejedeš už na rezervu? to pak když to šplouchne v nádrži s plovákem to pípne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venkri Vloženo 1. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Nádrž je plná. Všiml jsem si ale, že pípání (cca 10x) se projevuje hlavně v podzemních parkovištích. Při vjezdu i následnym startu po stání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Ked je namraza resp. pod 4 stupne tak to pipne iba 1x. Ked mas kontrolu bezp. pasov tak pipne 6x. Rezerva pipne 1x. Nedostatok oleja a vody v ostrekovacoch tiez hlasi iba 1x - olej mi zatial nedosiel tak neviem isto. V Octavii nema nic cyklus 10x pipnut. Jedine co pipa stale je ked zatiahnes resp. rozsvietis kontrolku rucnej brzdy a ides rychlejsie ako 5 km/h. Vtedy to zacne pipat. Nemas zly spinac kontrolneho svetla rucnej brzdy? Vyskusaj pomykat s rucnou brzdou ked ti to zacne pipat. S citom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Dá se nějakým způsobem odstranit to pípání nezapnutých pásů? Ne že bych jezdil bez pásů, ale to pípání při otočení klíčku mě vážně štve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Dá nastavit vagem ale nebude ti ani svítit kontrolka zapnutí pásu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venkri Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Tak zdroj pípání už jsem objevil. Byla to signalizace rádia při ztrátě stanice s vyhledáváním dopravních informací. Funkci upozornění jsem vypnul a pípání je pryč. Díky všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 No tak to by ma nenapadlo.... Mal som za to, ze ti pipaju budiky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Není pípání jako pípání,každý to popíše jinak a pokud to člověk neslyší tak se pak špatně taková věc dá řešit.Ten kdo zná a slyší to na vlasní ucho ti řekne jo to je tohle a taklhle se to vypne.A pak se tu píše o všem možným a nemožným a je to jen věc která se dá zjitit proštudováním návodu k obsluze. Lidičky nejdřív čtěte a pak teprv pište že si nevíte rady chápu že jste vyjukaný z novýho auta který neznáte ale pak se to tady dohaduje kvůli blbostem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 A tak hlavne ze je zavada odstranena, ale na druhej strane xy krat sa tu riesili bezne veci. A pritom si staci precitat manual.... To mas pravdu A tak viem aj o takych ludoch, ktori cely zivot jazdili na skode 100 a ked si kupili nove auto, tak ho prisli reklamova, lebo interierove svetlo zhasne az po 20 sekundach a zapne sa pokazde ked odomkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Dá nastavit vagem ale nebude ti ani svítit kontrolka zapnutí pásu. Tak to mi vůbec neva , hlavně když to na mě nebude řvát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 (editace) Ale ty to koukám potřebuješ na OI sem se překouknul Sorry tak to nevím jak se nastavuje. neví někdo jiný jak na to? Editováno: 5. Březen 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Tak už vím jak napiš jaký máš současný kódovaní přístrojovky r.výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak13 Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 Ahoj, tak já mám podobný problém, u 1,6 / 74kW r.v. 1997, prostě mi někdy začne během jízdy pípat a je to fakt o nervy, už jsem přemýšlel, že vytrhnu repráček... rádiem to nebude :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V.T.E.C Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Taky se mi to stalo...stejne pipnuti jako např u prazdne nadrže, ale kontrolka se žadna nerozsvitila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.