Publikováno Únor 28, 201015 r Nefunguje mi ani jedna žárovka na osvětlení SPZ. Když jsem odšrouboval kryt tak žárovky jsou jakoby zapadlé dovnitř. Potřeboval bych proto sundat ten kryt z vnitřní strany kufru. Nejsou tam žádné šroubky. Navíc jsem zjistil že poměrně dost v horní čísti těsně u okna dost vrže. Jak na něj?
Únor 28, 201015 r Nacvakavacka. Zacni dole tahat a sa ti to ukaze. Hore je to popri skle takze tahom hore ,to uvidis.
Březen 2, 201015 r Autor tak plast je venku, patice žárovek jsou rozteklé a musím koupit nové.. tím jsem ale skončil, nedaří se mi ten plast nacvakat zpět, už jsem na toz nechal nervy
Březen 2, 201015 r srandujes,nie? Ve dsi to dal dole,tak musi ist aj naspät. Najprv nasun zhora od skla,potom pretiahni popruh na pritiahnutie dveri pri zatvarani. A pomaly zacvakavat,pozeraj zboku do strbiny aby ti tie zuby isli do dier aby si nieco nezlomil koli netrafeniu sa do diery. Ja som 1 tak odrovnal.
Březen 2, 201015 r Autor postup je mi jasný ale ať se do toho zapřu sebevíc tak to nejde nasunout. Ty sponky neroztáhnu pořádně ani v prstech. Podařilo se mi nasadit krajné dvě sponky, další 4 uprostřed vůbec
Březen 4, 201015 r nepochopil som ake sponky. Ja mam staru O1 mam na plaste vystupky a na kastli diery kam to pasuje. Zeby novsie verzie maju iny system? Neviem ,netusim. Nic sa mi nemusi roztahovat
Březen 6, 201015 r měnil jsem zadní sklo, motorek otevírání kufru, žárovky... plast chce trošku přitlačit a začít u skla a zacvaknout.. žádné spony tam nejsou pokud se jedná o OC1... jen plastové výstupky které patří do kovových výstupků na OC1... postupuj dle popisu výše a nevidím problém..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.