Wertheim Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Jeké jsou rozdíly mezi 1,4kou MPI a 1,4 16V ?? Šla by moje fabka předělat do 16V 74kw ?? Co bych musel všechno vymněnit?, Na kolik by mně to kompletně přišlo?? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Jeké jsou rozdíly mezi 1,4kou MPI a 1,4 16V ?? Šla by moje fabka předělat do 16V 74kw ?? Co bych musel všechno vymněnit?, Na kolik by mně to kompletně přišlo?? Díky... Nevím, ale určitě na hodně. To spíš prodej MPi a kup 16v. Určitě to vyjde levněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 8. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 To už bych radši koupil eRSo... Ale to nepřichází v úvahu... Jen pro info: Kolik za nejlevnější 16V ?? Dík.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Se zeptej Lakyho, ten v tom ma zkusenost. . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Jak říká Xp3, radši koupit jiné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Jedine vymenit motor za motor, jinak to nejde. A hlavne, kdyz uz bych menil motor, tak jedine za motor Tzn. neco okolo 150 koni A ne ze tam zase nacpu o neco malo vykonnejsi zahradni sekacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Jeké jsou rozdíly mezi 1,4kou MPI a 1,4 16V ?? Šla by moje fabka předělat do 16V 74kw ?? Co bych musel všechno vymněnit?, Na kolik by mně to kompletně přišlo?? Díky... kromě motoru, určitě ještě i ŘJ, 16V má i jinou převodovku než MPi. Taky bych se do výměny nepouštěl. U tvého motoru Ti může být útěchou, že nemusíš měnit rozvody a pokud na tom motoru máš fakt výkon těch 65 kW, tak bych byl spokojenej a dál to neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Jeké jsou rozdíly mezi 1,4kou MPI a 1,4 16V ?? Šla by moje fabka předělat do 16V 74kw ?? Co bych musel všechno vymněnit?, Na kolik by mně to kompletně přišlo?? Díky... kromě motoru, určitě ještě i ŘJ, 16V má i jinou převodovku než MPi. Taky bych se do výměny nepouštěl. U tvého motoru Ti může být útěchou, že nemusíš měnit rozvody a pokud na tom motoru máš fakt výkon těch 65 kW, tak bych byl spokojenej a dál to neřešil. No, to víš, že jsem to neměřil, ale domnívám se... podle prospektů a reklam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Se zeptej Lakyho, ten v tom ma zkusenost. . . Jak to myslíš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 (editace) Jeké jsou rozdíly mezi 1,4kou MPI a 1,4 16V ?? Šla by moje fabka předělat do 16V 74kw ?? Co bych musel všechno vymněnit?, Na kolik by mně to kompletně přišlo?? Díky... kromě motoru, určitě ještě i ŘJ, 16V má i jinou převodovku než MPi. Taky bych se do výměny nepouštěl. U tvého motoru Ti může být útěchou, že nemusíš měnit rozvody a pokud na tom motoru máš fakt výkon těch 65 kW, tak bych byl spokojenej a dál to neřešil. No, to víš, že jsem to neměřil, ale domnívám se... podle prospektů a reklam... Wertheim: Někde jsi psal, že jsi to čipoval u Sportmotoru a žes to neměl na brzdě a že vycházíš z prospektů... Takže, když to shrnu, by jsi měl mít výkon motoru 56 kW a ne 65 kW. Editováno: 10. Květen 2006, autor: Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.