Publikováno Květen 8, 200619 r Jeké jsou rozdíly mezi 1,4kou MPI a 1,4 16V ?? Šla by moje fabka předělat do 16V 74kw ?? Co bych musel všechno vymněnit?, Na kolik by mně to kompletně přišlo?? Díky...
Květen 8, 200619 r Jeké jsou rozdíly mezi 1,4kou MPI a 1,4 16V ?? Šla by moje fabka předělat do 16V 74kw ?? Co bych musel všechno vymněnit?, Na kolik by mně to kompletně přišlo?? Díky... Nevím, ale určitě na hodně. To spíš prodej MPi a kup 16v. Určitě to vyjde levněji
Květen 8, 200619 r Autor To už bych radši koupil eRSo... Ale to nepřichází v úvahu... Jen pro info: Kolik za nejlevnější 16V ?? Dík..
Květen 8, 200619 r Jedine vymenit motor za motor, jinak to nejde. A hlavne, kdyz uz bych menil motor, tak jedine za motor Tzn. neco okolo 150 koni A ne ze tam zase nacpu o neco malo vykonnejsi zahradni sekacku
Květen 8, 200619 r Jeké jsou rozdíly mezi 1,4kou MPI a 1,4 16V ?? Šla by moje fabka předělat do 16V 74kw ?? Co bych musel všechno vymněnit?, Na kolik by mně to kompletně přišlo?? Díky... kromě motoru, určitě ještě i ŘJ, 16V má i jinou převodovku než MPi. Taky bych se do výměny nepouštěl. U tvého motoru Ti může být útěchou, že nemusíš měnit rozvody a pokud na tom motoru máš fakt výkon těch 65 kW, tak bych byl spokojenej a dál to neřešil.
Květen 9, 200619 r Autor Jeké jsou rozdíly mezi 1,4kou MPI a 1,4 16V ?? Šla by moje fabka předělat do 16V 74kw ?? Co bych musel všechno vymněnit?, Na kolik by mně to kompletně přišlo?? Díky... kromě motoru, určitě ještě i ŘJ, 16V má i jinou převodovku než MPi. Taky bych se do výměny nepouštěl. U tvého motoru Ti může být útěchou, že nemusíš měnit rozvody a pokud na tom motoru máš fakt výkon těch 65 kW, tak bych byl spokojenej a dál to neřešil. No, to víš, že jsem to neměřil, ale domnívám se... podle prospektů a reklam...
Květen 10, 200619 r Jeké jsou rozdíly mezi 1,4kou MPI a 1,4 16V ?? Šla by moje fabka předělat do 16V 74kw ?? Co bych musel všechno vymněnit?, Na kolik by mně to kompletně přišlo?? Díky... kromě motoru, určitě ještě i ŘJ, 16V má i jinou převodovku než MPi. Taky bych se do výměny nepouštěl. U tvého motoru Ti může být útěchou, že nemusíš měnit rozvody a pokud na tom motoru máš fakt výkon těch 65 kW, tak bych byl spokojenej a dál to neřešil. No, to víš, že jsem to neměřil, ale domnívám se... podle prospektů a reklam... Wertheim: Někde jsi psal, že jsi to čipoval u Sportmotoru a žes to neměl na brzdě a že vycházíš z prospektů... Takže, když to shrnu, by jsi měl mít výkon motoru 56 kW a ne 65 kW. Upraveno Květen 10, 200619 r od Milan
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.