maslib Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Zdravím, můj Superb 2.5 TDI, r.v. 2002. Porádíte mi prosím kde najdu diagnostickou zásuvku? A případně bude mi tohle fungovat (odkaz)? Jedná se mi o hlášení chyb a jejich mazání. Předem díky za pomoc. http://www.hobbydiag.cz/profidiag/eshop/8-1-Redukce-pro-OBD2-kabely/0/5/3-KKL-USB-kabel-pro-VAG-COM/description#anch1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Kabel fungovat bude pokud to není nějaká čína. Není to jen o kabelu pokud chceš něco dělat s diagnostikou tak musíš hlavně naštudovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Kabel by měl fungovat a tady máš umístění zásuvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maslib Vloženo 28. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 (editace) Kabel fungovat bude pokud to není nějaká čína. Není to jen o kabelu pokud chceš něco dělat s diagnostikou tak musíš hlavně naštudovat Díky. Jenom jsem trochu nepochopil z toho obrázku kde to najdu... :-) Je to někde pod volantem? Jinak, s diagnostikou chci odstranit závadu světel po bouračce. (automatické nastavování výšky xenonů nefunguje) Editováno: 28. Únor 2010, autor: maslib Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 V levo vedle spojky nahoře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beetle Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 To maslib: Tak koupil jsi, funguje ti to? Našel jsem si tu samou možnost, jak se podívat co se s autem děje. Ale oproti ceně min. 7-8k za VAG COM standard si mi to zdá hrozně málo. Dají se s tímto i ty chyby vymazat. Co nějaké ty fíčury. Řekněte mi někdo pls co to umí. Hledal jsem pilně tady i na netu a všude jsou ty informace stejně strohé. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Zdravím, můj Superb 2.5 TDI, r.v. 2002. Porádíte mi prosím kde najdu diagnostickou zásuvku? A případně bude mi tohle fungovat (odkaz)? Jedná se mi o hlášení chyb a jejich mazání. Předem díky za pomoc. http://www.hobbydiag.cz/profidiag/eshop/8-1-Redukce-pro-OBD2-kabely/0/5/3-KKL-USB-kabel-pro-VAG-COM/description#anch1 Proč jen mi to přiložené CD přijde úplně stejné, jako u téhle "Číny" za 25 USD včetně poštovného do ČR...? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.28527 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beetle Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Ahoj všem, to tady pořád slyším dej to na VAG, nastav to přes VAG, zjisti to přes VAG, ale když se na VAG někdo zeptá, tak je ticho po pěšině. Takže, co k tomu potřebuji, co používáte vy, stačí to co našel Maslib? Nebo to je kravina a vyhozený peníze?. Nechci vědět co používají majitelé servisů. Chci vědět co používáte vy amatéři. Odpoví někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Na S1 stačí pro běžné použití klasický adaptér, ten na který odkazuje maslib. Software co dávají na cd je shareware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beetle Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beetle Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Ještě jsem si všiml, že ten kabel je pro auto do rv 2004. Jenže já mám 2005 (polovina roku). Snažil jsem se najít něco i pro rok 2005, ale nanašel jsem. Poradíte mi někdo, ať se netrápím:-) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Není v tom problém, je to obecně psaný. Na starýho supa ti ten kabel pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Ahoj a co na supa2,najde se něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.