Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Marios, to si jí teda pěkně šetříš. Takový kilometry jsem jezdil za komančů, když nebylo kam. :D:D:D To je skoro škoda peněz za nový auto, ne ?

Čau. Jo auto si šetřím to jo, ale je to mé soukromé. Ale rozhodně si nemyslím, že by to byla škoda peněz, mám rád nové auto, ojetinu bych NIKDY nepřežil - štítím se opotřebovaných aut. Apropo, kdo má taky platit ten benzín stále že? Jinak přes zimu (od 17 listopadu do 31. března) sem s autem kvůli sněhu nejezdil, takže to jsou km vlastně za půl roku ježdění B)

Vloženo

No ak sa mi podari raz dosetrit na sukromne auto, tak si ho v zime tiez budem viac setrit. Kym bude aj firemne, tak to nejako pojde. Tiez mam rad, ked je auto ako nove a najviacej ma stvu tie zasahy laku od kamenov. Jazdene auto by som tiez nechcel.

• o 2 měsíce později...
Vloženo
Kluci, ne ze bych vam tady do toho kecal - sef je tu nekdo jiny ;) Ale proc mate tema o najezdenych kilometrech v sekci Vase octavie?? :blink:;)-_-

Protože ty km najeli na jejich (čti Vašich) oktávkách, ne? Ty si teda rejpal obecnej :Dlol

Vloženo

Ano, máš pravdu :smich: Každý večer si na monitor lepím post-it papírek na kterém je napsáno Martinoslav a své ranní chvilky u kávy trávím vyhledáváním tvých příspěvků a reagováním na ně pouze a jen v negativním tónu lol-_-

Ty si vůl :smich::smich::smich::smich::smich:-_--_-

Vloženo

Martinoslav - ale len firemné, RS-u len tak niekde postávať nenechávam :D

Marios - je mi ľúto, ale kľúčik od auta mám extra, nie je na zväzku :D Ešte by sa poškrabal ... B)

Vloženo

To Diamant - Tak extra jsem je nosil taky, nez vykradli sousedy. Ty jo sli jsme nekam bez auta nevidel jsem duvod proc je brat, pak se vratim a u nich vypacene dvere nejakym amaterem, ze je rozsekal. Od te doby je nosim furt u sebe :angry:

Vloženo

Ja som na toto už tiež myslel presne včera. Ale ja mám na kľúčoch od auta ešte DO od dvojcestného alarmu a DO od garáže. A mám 2 autá, takže všetko x2. A už tieto 2 kopy sa nedajú nosiť súčastne. Nehovoriac o tom, že máme tie maxidebilné tecničáky, v ktorých ešte treba nosiť zelenú kartu, zákonnú poistku, asistenčnú kartu a ešte čosi. Takže už len s tými vecami by som bol ako svišť. A ešte nehovorím o tom zväzku kľúčov od všadiaľ inokadiaľ. Ešte peňaženka, doklady+milión kariet (kreditky, vernostné karty), kartu od firmy, mobil. To sa už ani po vreckách nosiť nedá!

• o 1 měsíc později...
Vloženo
já mam na fábce nalítáno na kolech premium contact kolem 50 000 a jsou hodně málo sjeté... udělam určitě ještě jednou tolik..

No, ja pripoustim, ze moje 4x4 bere pneu asi trochu vic nez Vase auta, ale 50 000 na jednech gumach, to bych nejezdil uz kvuli bezpecnosti...

H.

Vloženo
A nemáš v tom aj zimné? To je nejako dosť! Ja som na Fabii zodral Bridgestonky temer na slike za 50.000 km a to som sa k nim správal veľmi slušne.

No vidíš.. ještě že si mě to připoměl.. Jsem vůl. Na zimu dávam zimáky, ale je to tak 5000 až 10000 km.. jinak jsem je přehazoval ze zadku na předek... aby se sjížděli rovnoměrně... Nemůžu si je vynachválit... Na vodě a asfaltu dřepí... Prostě paráda..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...