Luke288 Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 pro me jsou tyhle kilometrovy intervaly jako z říše divů. asi nebejt me, nemaji gumaři co žrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Ja by som na margo pneumatík uviedol takú svoju zákonitosť: Čím sú gumy hlučnejšie, tým dlhšie vydržia! (aby sa ich človek len tak rýchlo nezbavil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Marios, to si jí teda pěkně šetříš. Takový kilometry jsem jezdil za komančů, když nebylo kam. To je skoro škoda peněz za nový auto, ne ? Čau. Jo auto si šetřím to jo, ale je to mé soukromé. Ale rozhodně si nemyslím, že by to byla škoda peněz, mám rád nové auto, ojetinu bych NIKDY nepřežil - štítím se opotřebovaných aut. Apropo, kdo má taky platit ten benzín stále že? Jinak přes zimu (od 17 listopadu do 31. března) sem s autem kvůli sněhu nejezdil, takže to jsou km vlastně za půl roku ježdění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 po lidech jako ses ty bych to auto rad prevzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 No ak sa mi podari raz dosetrit na sukromne auto, tak si ho v zime tiez budem viac setrit. Kym bude aj firemne, tak to nejako pojde. Tiez mam rad, ked je auto ako nove a najviacej ma stvu tie zasahy laku od kamenov. Jazdene auto by som tiez nechcel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Od 6.4. 2006 - do ted 10 600. Hany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Kluci, ne ze bych vam tady do toho kecal - sef je tu nekdo jiny Ale proc mate tema o najezdenych kilometrech v sekci Vase octavie?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Kluci, ne ze bych vam tady do toho kecal - sef je tu nekdo jiny Ale proc mate tema o najezdenych kilometrech v sekci Vase octavie?? Protože ty km najeli na jejich (čti Vašich) oktávkách, ne? Ty si teda rejpal obecnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Rejpal jsi ty Schvalne vyhledavas moje prispevky a reagujes na ne negativnim tonem Jsi zly a zakerny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Ano, máš pravdu Každý večer si na monitor lepím post-it papírek na kterém je napsáno Martinoslav a své ranní chvilky u kávy trávím vyhledáváním tvých příspěvků a reagováním na ně pouze a jen v negativním tónu Ty si vůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Ty rano nepijes kafe, ty jis 7 rohliku s medem Vis co, Peto... Strc si ty svy pripominky za klobouk. Bo o tom reknu woe MichaloviF a on te woe vyspamuje, to budesh cumet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Kafe piju až po ranním obřadu Jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Ale no tak! Pekne si posadajte do lavíc a žiacku knižku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Ze po tobe hodim houbou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 A ja zväzkom kľúčov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 A ja ti pak tim svazkem objedu pred skolou auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 A ja zväzkom kľúčov Diamante jestli smím prosit, tak bych byl rád, kdyby si hodil i po mě svazkém klíčů, ale aby tam byl i klíček od tvé eReSky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Martinoslav - ale len firemné, RS-u len tak niekde postávať nenechávam Marios - je mi ľúto, ale kľúčik od auta mám extra, nie je na zväzku Ešte by sa poškrabal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 To Diamant - Tak extra jsem je nosil taky, nez vykradli sousedy. Ty jo sli jsme nekam bez auta nevidel jsem duvod proc je brat, pak se vratim a u nich vypacene dvere nejakym amaterem, ze je rozsekal. Od te doby je nosim furt u sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Ja som na toto už tiež myslel presne včera. Ale ja mám na kľúčoch od auta ešte DO od dvojcestného alarmu a DO od garáže. A mám 2 autá, takže všetko x2. A už tieto 2 kopy sa nedajú nosiť súčastne. Nehovoriac o tom, že máme tie maxidebilné tecničáky, v ktorých ešte treba nosiť zelenú kartu, zákonnú poistku, asistenčnú kartu a ešte čosi. Takže už len s tými vecami by som bol ako svišť. A ešte nehovorím o tom zväzku kľúčov od všadiaľ inokadiaľ. Ešte peňaženka, doklady+milión kariet (kreditky, vernostné karty), kartu od firmy, mobil. To sa už ani po vreckách nosiť nedá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Skoro 2 měsíce a něco přes 8000 km. Docela rozdíl, když jsem za posledních 6 let jezdil průměrně 2300 km měsíčně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 já mam na fábce nalítáno na kolech premium contact kolem 50 000 a jsou hodně málo sjeté... udělam určitě ještě jednou tolik.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 A nemáš v tom aj zimné? To je nejako dosť! Ja som na Fabii zodral Bridgestonky temer na slike za 50.000 km a to som sa k nim správal veľmi slušne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 já mam na fábce nalítáno na kolech premium contact kolem 50 000 a jsou hodně málo sjeté... udělam určitě ještě jednou tolik.. No, ja pripoustim, ze moje 4x4 bere pneu asi trochu vic nez Vase auta, ale 50 000 na jednech gumach, to bych nejezdil uz kvuli bezpecnosti... H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 A nemáš v tom aj zimné? To je nejako dosť! Ja som na Fabii zodral Bridgestonky temer na slike za 50.000 km a to som sa k nim správal veľmi slušne. No vidíš.. ještě že si mě to připoměl.. Jsem vůl. Na zimu dávam zimáky, ale je to tak 5000 až 10000 km.. jinak jsem je přehazoval ze zadku na předek... aby se sjížděli rovnoměrně... Nemůžu si je vynachválit... Na vodě a asfaltu dřepí... Prostě paráda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.