Luke288 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 (editace) prostě jezdim, čas od času se mi rozsvítí, že mám dolejt, tak jako teď, ale nejsem blázen, abych okamžitě dupnul na brzdu a hned dolejval. těch 50km do garáže dojedu, protože rezerva tam je a nehlásí to až když je to na suchu. prostě shoda náhod...kontrolu oleje nechávám na elektronice, až když bych najel podezřele moc km, možná bych zkontroloval Editováno: 22. Prosinec 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 prostě jezdim, čas od času se mi rozsvítí, že mám dolejt, tak jako teď, ale nejsem blázen, abych okamžitě dupnul na brzdu a hned dolejval. těch 50km do garáže dojedu, protože rezerva tam je a nehlásí to až když je to na suchu. prostě shoda náhod...kontrolu oleje nechávám na elektronice, až když bych najel podezřele moc km, možná bych zkontroloval Zajímavý přístup, ale snad máš pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 ??? No já jen jak poznáš, žes třeba urazil vypouštěcí šroub nebo že někde něco prasklo? To pak i 500 m bude moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 jo tohle. uraženej vypouštěcí šroub předpokládám na rovným úseku nehrozí no a když by něco prasklo, tak teď nevím, jestli si to nepletu a audinou, ale mam mám pocit, že krom oranžových symbolů jsou i červený- kritický. nicméně co třeba lidi, co s sebou nevozí olej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 jo tohle. uraženej vypouštěcí šroub předpokládám na rovným úseku nehrozí no a když by něco prasklo, tak teď nevím, jestli si to nepletu a audinou, ale mam mám pocit, že krom oranžových symbolů jsou i červený- kritický. nicméně co třeba lidi, co s sebou nevozí olej? Šroub bys asi slyšel nebo cítil, s tou oranžovou/červenou nevím nevím. U Fabie jsem taky nikdy olej nevozil, ale Okinka mě naučila-mám naježděno mraky km a nekončím vždy doma+TFSI si vezme víc než MPI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 právě proto jsem odjakživa naučenej vozit litrovku s sebou, někteří ropáci jsou spotřebou oleje pověstný, jen se mi nechce dolejvat u silnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 právě proto jsem odjakživa naučenej vozit litrovku s sebou, někteří ropáci jsou spotřebou oleje pověstný, jen se mi nechce dolejvat u silnice Myslím, že to hlavně dělá turbo, pokud totiž přeplňovaný motor olej nebere, je něco špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Naše bejvalá 2,5 V6 TDI jezdila od výměny k výměně, současná 3,0 V6 TDI stejně tak, myslim, že v tom bude mít i co dočinění koncepce motoru… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Prosím prosím, třeba já olej nevozím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Prosím prosím, třeba já olej nevozím Jak jsem psal, ve Fabce jsem taky nikdy olej nevozil, za 15 tis. do výmeny nebylo třeba dolít ani půl deci, ale TFSI je na tom trošku jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Naše bejvalá 2,5 V6 TDI jezdila od výměny k výměně, současná 3,0 V6 TDI stejně tak, myslim, že v tom bude mít i co dočinění koncepce motoru… Ještě mě napadá jakou viskozitu tam dáváte? Ta má taky dost vliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 To nevim, to bych kecal, tatik tam leje, teda v podstate neleje, to, co předepisuje servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 To nevim, to bych kecal, tatik tam leje, teda v podstate neleje, to, co předepisuje servis 5W 30 co se leje do TFSI je hodnbě řídké, takže i díky tomu dost ubývá, pokud dáváte něoc hustšího, může to být taky o něčem jiném... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 no, jak říkám, v motoru je olej jakej je tam z fabriky předepsanej, je možný, že je nějakej hustší. ten co leju do oktávky je pravda řídkej dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Včerejší výročí....aspoň to jsem stihl, prt. 44444 mi uteklo minulý týden o 2 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 jj, to znám, mě takhle uteklo 110 000, ani jsem si na to nevzpomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 jj, to znám, mě takhle uteklo 110 000, ani jsem si na to nevzpomněl No teď bude nějaký čas klid, takže se to srovná:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 tak jsem se celkem rychle dočkal onoho čísla na maxi dotu....a netravalo to celkem dlouho, 14 mesicu od koupe auta....foto uz mam delsi dobu, jen jsem se zapomněl pochlubit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 tos kupoval nový? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 tos kupoval nový? jo jo.....fungl nový, to bylo ještě voňavý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 no to jezdíš jak drak, ovšem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Mě taky teda TDI vždy olej brala,jen starej Passat model 1994 TDI 66kw jezdila od výměny k výměně,ale tam to bylo po 10.000km,pak naslednej Passat 1997-2000 TDI 81kw jezdil výměny po 15.000km a taky od výměny k výměně,za to pak ty předposlední Passaty TDI 96kw co jsem měl naposledy,ty jezdily výměny po 50.000km a do nich se mezi výměnama dolilo min.3L a to minimálně.Oct.II TDI mi ted mezi 30.000km výměnama sežerou tak max.1,5L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 jo jo.....fungl nový, to bylo ještě voňavý.. za 14 měsíců najet 100tis km, to fakt nepobírám... krom carlose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 za 14 měsíců najet 100tis km, to fakt nepobírám...krom carlose je to moje 4 auto - nejdříve felicie, za 2 roky 155.000 km pak fabie - 1 rok 75.500 km pak berlingo 2.0 HDI - 3 roky a 252.00 km bez jediné kapky oleje mezi servisní prohlídkou (každých 20.000 km) no a ted OII s temi 100.000 za 14 mesicu..... v aute sem fakt denne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.