tonda vento Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 zdravím odborníky, mám takový divný problém,na octavii 19.TDi81kw rv2001,motor nějak vybruje při volnoběhu ale jak jemně cvrnknu po plynu ato tak že otáčky motoru nijak nevyskočí tak vybrace ustanou,po chvíli to začne znovu,nejvíce u studeného motoru,když ujedu cca100km píši cca je to i méně tajk to dělá málo,a jěště moror v mrazu -5 až třeba -20 chytá na škrt tak i za tepla 3hodiny po jízdě chytne na škrt ale při teplotě kolem cca -3 a +8 je start špatný,chová se to jako spadlá nafta,jsem stoho špatný a nevím co to dělá.ta vybrace se mi nezdá na setrvák,když to reaguje na klepnutí po plynu,ale nevím,jetu nějaký fachman který poradí případě pomúže?auto má najeto 150 000tkmotor asv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 já bych řekl setrvák, ale rád se budu plést protože to neni nic levnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vento Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 já bych řekl setrvák, ale rád se budu plést protože to neni nic levnýho no já se ktomu také přikláním,ale je mi divné že to tak reaguje na drcnutí po plynu,no a pak ty starty při taplotě -3 až 10stupňú,stoho jsem paf.jinak to šlape jak pila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vento Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 no já se ktomu také přikláním,ale je mi divné že to tak reaguje na drcnutí po plynu,no a pak ty starty při taplotě -3 až 10stupňú,stoho jsem paf.jinak to šlape jak pila hm,nikdo netuší,jaký múže být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vento Vloženo 4. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 no já se ktomu také přikláním,ale je mi divné že to tak reaguje na drcnutí po plynu,no a pak ty starty při taplotě -3 až 10stupňú,stoho jsem paf.jinak to šlape jak pila hm,tak mám asi smůlu co?memá někdo v okolí vag že by mi to projel? kde je zakopaný pes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 hm,tak mám asi smůlu co?memá někdo v okolí vag že by mi to projel? kde je zakopaný pes. v okoli ceho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vento Vloženo 4. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 v okoli ceho? a nějak jsem zapoměl Ostrava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 do Bohumína k Indimu to nemáš daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos TDI Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 no já se ktomu také přikláním,ale je mi divné že to tak reaguje na drcnutí po plynu,no a pak ty starty při taplotě -3 až 10stupňú,stoho jsem paf.jinak to šlape jak pila Mam AHF a zpočátku úplně stejný jak píšeš(až na ty starty, ty jsem měl v pohodě) - najeto bylo kolem cca 180 tisíc. Postupem času se začala klepat čím dál víc(vždy na volnoběh, po prohrábnutí plynu na chvíli přestala). Po výměně setrváku mám klid. Dal jsem jednohmotu - je o trošku hlučnější ale je to jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vento Vloženo 5. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Mam AHF a zpočátku úplně stejný jak píšeš(až na ty starty, ty jsem měl v pohodě) - najeto bylo kolem cca 180 tisíc. Postupem času se začala klepat čím dál víc(vždy na volnoběh, po prohrábnutí plynu na chvíli přestala). Po výměně setrváku mám klid. Dal jsem jednohmotu - je o trošku hlučnější ale je to jistota. tak nějak mi to dělá,tak že asi setrvák ,sčeho jsi tam dal ten jednohmoťák?akorát nevi co stím startem,dnes bylo -5stup. start ok ale kolem nuly to dobré není až tak nad 10stup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Ty vibrace by mohly způsobovat zničené silentbloky motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vento Vloženo 5. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Ty vibrace by mohly způsobovat zničené silentbloky motoru. dnes jsem byl měnit olej,tak jsem se díval a vypadají dobře,a pak že to přestane po cvnknutí po plynu ale vše je možné nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronmalin Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 (editace) Zdravim, mám asi podobný problém, ak by ste mali chuť poradiť, tak by som bol rád... Pri voľnobehu mi v motore prerušovane "šrotuje", ako keď škrtáte kov na kov (samozrejme nadľudsky rýchlo)... mám pocit, že to vychádza z ľavej strany motora... Ak pri voľnobehu čo i len minimálne zvýšim otáčky, tak to prestane... z kabíny pri tom šrotovani cítiť mierne vibrácie... teplý alebo studený motor, to je jedno, robí to vždy...neviete čo by to mohlo byť? TDI 1,9 81kw... dikes Editováno: 10. Březen 2010, autor: ronmalin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 dvouhmotnostní setrvačník je KO upřimnou soustrast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vento Vloženo 21. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 post='1366511'] dvouhmotnostní setrvačník je KO upřimnou soustrast tak závada odstraněna vyměněná spojka a hotovo OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronmalin Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 zdravim, dnes som bol u automechanika, a vyjadril sa, ze to je napinacia kladka... zrejme sa to neda tak exaktne urcit... diki za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.