Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravím odborníky, mám takový divný problém,na octavii 19.TDi81kw rv2001,motor nějak vybruje při volnoběhu ale jak jemně cvrnknu po plynu ato tak že otáčky motoru nijak nevyskočí tak vybrace ustanou,po chvíli to začne znovu,nejvíce u studeného motoru,když ujedu cca100km píši cca je to i méně tajk to dělá málo,a jěště moror v mrazu -5 až třeba -20 chytá na škrt tak i za tepla 3hodiny po jízdě chytne na škrt ale při teplotě kolem cca -3 a +8 je start špatný,chová se to jako spadlá nafta,jsem stoho špatný a nevím co to dělá.ta vybrace se mi nezdá na setrvák,když to reaguje na klepnutí po plynu,ale nevím,jetu nějaký fachman který poradí případě pomúže?auto má najeto 150 000tkmotor asv

já bych řekl setrvák, ale rád se budu plést protože to neni nic levnýho

• Autor

já bych řekl setrvák, ale rád se budu plést protože to neni nic levnýho

no já se ktomu také přikláním,ale je mi divné že to tak reaguje na drcnutí po plynu,no a pak ty starty při taplotě -3 až 10stupňú,stoho jsem paf.jinak to šlape jak pila

• Autor

no já se ktomu také přikláním,ale je mi divné že to tak reaguje na drcnutí po plynu,no a pak ty starty při taplotě -3 až 10stupňú,stoho jsem paf.jinak to šlape jak pila

hm,nikdo netuší,jaký múže být problém?

• Autor

hm,tak mám asi smůlu co?memá někdo v okolí vag že by mi to projel? kde je zakopaný pes.

hm,tak mám asi smůlu co?memá někdo v okolí vag že by mi to projel? kde je zakopaný pes.

v okoli ceho?

• Autor

v okoli ceho?

a nějak jsem zapoměl Ostrava

do Bohumína k Indimu to nemáš daleko :palec2:

Mam AHF a zpočátku úplně stejný jak píšeš(až na ty starty, ty jsem měl v pohodě) - najeto bylo kolem cca 180 tisíc. Postupem času se začala klepat čím dál víc(vždy na volnoběh, po prohrábnutí plynu na chvíli přestala). Po výměně setrváku mám klid. Dal jsem jednohmotu - je o trošku hlučnější ale je to jistota.

• Autor

Mam AHF a zpočátku úplně stejný jak píšeš(až na ty starty, ty jsem měl v pohodě) - najeto bylo kolem cca 180 tisíc. Postupem času se začala klepat čím dál víc(vždy na volnoběh, po prohrábnutí plynu na chvíli přestala). Po výměně setrváku mám klid. Dal jsem jednohmotu - je o trošku hlučnější ale je to jistota.

tak nějak mi to dělá,tak že asi setrvák ,sčeho jsi tam dal ten jednohmoťák?akorát nevi co stím startem,dnes bylo -5stup. start ok ale kolem nuly to dobré není až tak nad 10stup.

Ty vibrace by mohly způsobovat zničené silentbloky motoru.

• Autor

Ty vibrace by mohly způsobovat zničené silentbloky motoru.

dnes jsem byl měnit olej,tak jsem se díval a vypadají dobře,a pak že to přestane po cvnknutí po plynu ale vše je možné nevim

Zdravim, mám asi podobný problém, ak by ste mali chuť poradiť, tak by som bol rád... Pri voľnobehu mi v motore prerušovane "šrotuje", ako keď škrtáte kov na kov (samozrejme nadľudsky rýchlo)... mám pocit, že to vychádza z ľavej strany motora... Ak pri voľnobehu čo i len minimálne zvýšim otáčky, tak to prestane... z kabíny pri tom šrotovani cítiť mierne vibrácie... teplý alebo studený motor, to je jedno, robí to vždy...neviete čo by to mohlo byť? TDI 1,9 81kw... dikes

Upraveno od ronmalin

dvouhmotnostní setrvačník je KO upřimnou soustrast

• 1 měsíc později...
  • Autor

post='1366511']

dvouhmotnostní setrvačník je KO upřimnou soustrast

tak závada odstraněna vyměněná spojka a hotovo OK

zdravim, dnes som bol u automechanika, a vyjadril sa, ze to je napinacia kladka... zrejme sa to neda tak exaktne urcit... diki za rady

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.