ghoust Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Jak maji byt prezky na zadnich pasech ? Ja je mam stribrnym do sedacky, a na hodne fotkach sem je videl smerem do interieru. Na technicke se jim to nelibilo a rikali ze jsou pretocene, ale kdyz se podivam na ukotveni a na navijak tak sou prisroubovane spravne. Resili jste to uz nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkubik Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Nerozumím přesně tomu co máš na mysli, ale já je mám stejně jako vepředu. Mrkni na foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Jak maji byt prezky na zadnich pasech ? Ja je mam stribrnym do sedacky, a na hodne fotkach sem je videl smerem do interieru. Na technicke se jim to nelibilo a rikali ze jsou pretocene, ale kdyz se podivam na ukotveni a na navijak tak sou prisroubovane spravne. Resili jste to uz nekdo ? Uchyty -pracky na bezpecnostnych pasoch musia smerovat do INTERIERU.!!! Pracky sa daju pretocit na pasoch-nemusis nic demontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghoust Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 je na to nejyk postup, protoze si nedovedu predstavit ja ty prezky otocit. Jsou tam dost natesno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 (editace) Já mám taky jeden vzadu otočenej do sedačky. Netušil jsem, že někdo to může taky mít. Dám na radu PROCHYho a zkusím to přetočit. ...tak tedy nevím, ale bez přeříznutí a sešití pásu, to jinak nevidím Editováno: 3. Březen 2010, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Stříbrnýma do interiéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaakecal Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 je na to nejyk postup, protoze si nedovedu predstavit ja ty prezky otocit. Jsou tam dost natesno. Jde to protočit bez problémů, taky bych tomu nevěřil pojud bych to neviděl... Ale děcka si s tím poradí a pak to stačí už jenom dotlačit na tu správnou stranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghoust Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 no mi to neprijde tak snadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 jde to otočit chce si s tim pohrát nic se řezat nemusí chce to jen dvě šikovný ruce a trpělivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghoust Vloženo 4. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Vyzkousim. Doufam ze se to podari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaakecal Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Pás přeložit - tak aby při posunu packy postupně "nabíhal" do šterbiny, případně v rohu trošku přitlačit a pak to už půjde samo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghoust Vloženo 4. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 diky za tu fintu s tim prelozenim. Fungovala :-) Nejak se mi to ale libilo vice kdyz byly do sedacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Možná to vypadá líp ale v praxi při použití je to kničemu když musíš překroutit pás.Takhle jen chytneš,zatáhneš a zapneš.A nikde tě neprudí ta překroucenina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 No právě když přaska kouká do interiéru tak se nemusí nic přetáčet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghoust Vloženo 4. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Za ty dva roky co to mam sem v zadu asi jeste nejel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 To já taky ve svím seděl maximálně jen jako spolujezdec v zadu nevím jak se sedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.