Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravim, po dlhej zime som sel doliat zmes do ostrekovacov a vsimol som si ze motor na spodnej casti je od oleja a neviem cim to moze byt. viete mi poradit ci to je len tesnenie alebo nieco ine? dakujem

imag0006ek.jpg

může to prosakovat kolem toho čidla.

pořádně to umej a uvidíš.

mal som to iste vymen tesnenie pod cidlom

• Autor

vymiena sa to nejako specialne alebo staci len kupit tesnenie vytiahnut snimac a vymenit tesnenia? neviete ake ma tesnenie oznacenie? dakujem

Skus to najprv dotiahnut-cidlo. A ked nepomoze tak kup nove cidlo.

Mám taky problém s olejem.Začel mi téct olej z motoru,někde v místech pod řemenicí.Není přesně vidět kde,ale každé ráno mám pod autem loužičku a musel jsem dolít olej.Máte někdo zkušenost s tímhle místem?Díky za radu.imag0052.jpg

Upraveno od vitezslav2

To vypadá na Simerink-Gufero pod řemeničkou. Už sem ho taky měnil.

Jestli to je ono, dej si bacha-pokud je "projetá" i řemenička vyměň ji taky. ale pozor na ni. Já sehnal o 1mm delší a s jiným zakončením a řezala mi gufero. Tak sem ho musel zarazit víc do motoru než má bejt.

• 1 rok později...

Ja mam tiez problem s unikom oleja, ale spredu je motor cisty, nikde nevidno ze by olej unikal. Vsimol som si ze cela zadna strana motora je od oleja. Predpokladam ze to moze byt tesnenie veka ventilov. Je moj predpoklad spravny?

Vdaka za rady.

Motor oplachni a otri od mastnoty, a jak budes jezdit tak to kontorluj z kama to zacne unikat. Pak budes mit jistotu z kama to prolina.

• 4 týdny později...

zdravim, po dlhej zime som sel doliat zmes do ostrekovacov a vsimol som si ze motor na spodnej casti je od oleja a neviem cim to moze byt. viete mi poradit ci to je len tesnenie alebo nieco ine? dakujem

imag0006ek.jpg

Zdravím, chtěl bych poprosit o radu. Sestra si koupila fabii 1.4MPI MR00. Zjistili jsme, že teče olej z čidla, které je na obrázku. Podle dílenské příručky se jedná asi o snímač vačkového hřídele, jen se mi to zdá moc nízko na vačku... Jestli mi můžete prosím někdo poradit, co je to přesně za čidlo, nebo jestli jste to už někdo nějak řešili a je možný to pouze vymontovat a vyměnit jen těsnění? Děkuju moc za rady :-)

Měl jsem to samé,stačí jen vymontovat,drží to 1 šroub na imbus,vyměnit gumový o-kroužek a zas smontovat a utáhnout,od tý doby mám okolo sucho.

ok, vyzkoušíme, díky moc :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.