Březen 9, 201015 r neda. treba vymenit operadlo sedadiel s tromi hlavovymi opierkami a strednym trojbodovym pasom.
Březen 9, 201015 r Autor jejda to vypadá složitě,kde bych to mohl sehnat a kolik to asi tak stojí? Upraveno Březen 10, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Březen 9, 201015 r Zdar, měl jsem možnost koupit celé zadni sedaky do OI s plnohodnotným prostředním pásem na podzim u nás na motoburze za 500,- , už už jsem ho chtěl vzít, ale mám vzadu loketní opěrku a ten dryhý sedák ju neměl, tak jsem si to rozmyslel. Stejně vzadu nejezdím :-) A vyměna nebude asi složitá, když to vyměníš celé.
Březen 11, 201015 r jo neni problem, taky jsem to potřeboval - na vrakáči si sežen stejnej design, jako tvoje sedačky - musíš si sehnat prostřední(ten větší) zádový díl z OI tour a prohodíš to. pokud máš prostřední opěrku, přijdeš o ní, ale vzhledem k tomu, že vozim tři děti, nevadilo mi to;-) hodně štěstí, měl jsem docela kliku, že jsem rel. rychle kápnul na svůj vzor potahů m.
Březen 11, 201015 r PS: cena 300, ale ty frajeři tam ty cenovky házeli od boku, o tohle evidentně není takovej zájem
Březen 14, 201015 r Autor PS: cena 300, ale ty frajeři tam ty cenovky házeli od boku, o tohle evidentně není takovej zájem Díky za tip,kouknu se na vrakáč a uvidím co se tam dá sehnat.
Duben 13, 201015 r Autor Koupil jsem je od nějakého vykuka za litr,aleaž doma jsem zjistil že ten pás co je v sedačce je zaseklí,dá se to nějak opravit?
Duben 13, 201015 r Ahoj, z vlastní zkušenosti, když jsem měnil zadní sedadla, tak prostřední pás taky nešel, dokud jsem měl sedadla venku. Dal jsem je do auta, přimontoval spodek pásu a hle...pás najednou normálně šel tahat. Zkus to a uvidíš.
Duben 13, 201015 r ... no protože tak funguje samonavíjecí bezpečnostní pás jakmile je auto nahlé pás za určitých podmínek fixuje, může stát že navíjecí mechanismus je zaseklý tak zkus pás kousek zasunout zpět a pomalu povytáhnout.
Duben 13, 201015 r Nene, ten zadní tříbodovej pás je zajištěnej dokud není opěrák zacvaklej v autě v oku na blatníku
Duben 13, 201015 r jojo, píšu že funguje v určitý poloze. Kdysi jsem dělal na lince v Moravanu Otrokovice a pár samonavýjecích pásů mi rukama prošlo sice ještě na š105-136 a možná i favorit ale princip je stejný, na vazbu sedáku a oka se ještě podívám.
Duben 16, 201015 r Autor Opravdu je tam nějaká pojistka,včera jsem tu sedačku namontoval a po zacvaknutí sedačky do rovné polohy,se pás uvolnil a začal fungovat,to jsem si oddychl
Duben 16, 201015 r Navijanie je konstruovane tak, ze funguje v nejakej polohe. Uz to mala ako sa spominalo aj stara skodovka. Ak je auto naklonene, resp. prevratene na streche tak fixuju automaticky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.