tom 1O Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Ahoj,prosím o radu,dá se přidělat vzadu prostřední plnohodnotný pás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 neda. treba vymenit operadlo sedadiel s tromi hlavovymi opierkami a strednym trojbodovym pasom. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom 1O Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 (editace) jejda to vypadá složitě,kde bych to mohl sehnat a kolik to asi tak stojí? Editováno: 10. Březen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STANA81 Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Zdar, měl jsem možnost koupit celé zadni sedaky do OI s plnohodnotným prostředním pásem na podzim u nás na motoburze za 500,- , už už jsem ho chtěl vzít, ale mám vzadu loketní opěrku a ten dryhý sedák ju neměl, tak jsem si to rozmyslel. Stejně vzadu nejezdím :-) A vyměna nebude asi složitá, když to vyměníš celé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micho123 Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 jo neni problem, taky jsem to potřeboval - na vrakáči si sežen stejnej design, jako tvoje sedačky - musíš si sehnat prostřední(ten větší) zádový díl z OI tour a prohodíš to. pokud máš prostřední opěrku, přijdeš o ní, ale vzhledem k tomu, že vozim tři děti, nevadilo mi to;-) hodně štěstí, měl jsem docela kliku, že jsem rel. rychle kápnul na svůj vzor potahů m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micho123 Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 PS: cena 300, ale ty frajeři tam ty cenovky házeli od boku, o tohle evidentně není takovej zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom 1O Vloženo 14. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 PS: cena 300, ale ty frajeři tam ty cenovky házeli od boku, o tohle evidentně není takovej zájem Díky za tip,kouknu se na vrakáč a uvidím co se tam dá sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom 1O Vloženo 13. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Koupil jsem je od nějakého vykuka za litr,aleaž doma jsem zjistil že ten pás co je v sedačce je zaseklí,dá se to nějak opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Ahoj, z vlastní zkušenosti, když jsem měnil zadní sedadla, tak prostřední pás taky nešel, dokud jsem měl sedadla venku. Dal jsem je do auta, přimontoval spodek pásu a hle...pás najednou normálně šel tahat. Zkus to a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 ... no protože tak funguje samonavíjecí bezpečnostní pás jakmile je auto nahlé pás za určitých podmínek fixuje, může stát že navíjecí mechanismus je zaseklý tak zkus pás kousek zasunout zpět a pomalu povytáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Nene, ten zadní tříbodovej pás je zajištěnej dokud není opěrák zacvaklej v autě v oku na blatníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 jojo, píšu že funguje v určitý poloze. Kdysi jsem dělal na lince v Moravanu Otrokovice a pár samonavýjecích pásů mi rukama prošlo sice ještě na š105-136 a možná i favorit ale princip je stejný, na vazbu sedáku a oka se ještě podívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom 1O Vloženo 16. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Opravdu je tam nějaká pojistka,včera jsem tu sedačku namontoval a po zacvaknutí sedačky do rovné polohy,se pás uvolnil a začal fungovat,to jsem si oddychl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Navijanie je konstruovane tak, ze funguje v nejakej polohe. Uz to mala ako sa spominalo aj stara skodovka. Ak je auto naklonene, resp. prevratene na streche tak fixuju automaticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.