Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Uz delsi dobu se mi stavalo to, ze po zahrati motoru zacalo neco v motorovem prostoru cvakat (slyset to bylo hlavne pri neutralu, napr. na krizovatce). Kdyz uz se to stane, tak jak vypnu zapalovani, jeste to cvaka tak 6 sec a pak to prestane. Jinak nic zvlastniho nepozoruju (mozna jen, ze zacal motor vice kourit, ale to muze byt jen subjektivni dojem) . Ted jsem se uz nastval a koukl jsem co to dela a zjistil jsem, ze cvaka jakysi ventil pred ridicem viz. foto. Vedou do nej 3 hadiciky a dratky. Co to je zac? Predtim mi to 100 % nedelalo.

Mam O1, 1,9 TDi, 66 kW.

Diky.

post-9843-12681689462136_thumb.jpg

post-9843-12681689546177_thumb.jpg

Vloženo

Uz delsi dobu se mi stavalo to, ze po zahrati motoru zacalo neco v motorovem prostoru cvakat (slyset to bylo hlavne pri neutralu, napr. na krizovatce). Kdyz uz se to stane, tak jak vypnu zapalovani, jeste to cvaka tak 6 sec a pak to prestane. Jinak nic zvlastniho nepozoruju (mozna jen, ze zacal motor vice kourit, ale to muze byt jen subjektivni dojem) . Ted jsem se uz nastval a koukl jsem co to dela a zjistil jsem, ze cvaka jakysi ventil pred ridicem viz. foto. Vedou do nej 3 hadiciky a dratky. Co to je zac? Predtim mi to 100 % nedelalo.

Mam O1, 1,9 TDi, 66 kW.

Diky.

Niekde som cital o tom,ale uz neviem kde. Ma to cvakat,ze je to v poriadku. :feve:
Vloženo

Buď v klidu,dělá to přesně to co má!Akorát sis toho dříve nevšimnul.

Akorat je divne, ze pri studenem motoru to necvaka. Taky je divne, ze kdyz po jizde vypnu motor a pak jen otocim klickem do prvni polohy, tak to dela ten rachot taky, aniz by byl nastartovany motor. To je taky normalni?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...