Květen 25, 200619 r tchýně (budoucí) naštěstí nejezdí a nevaří... ... jen jednou mi uvařila....mno a olizoval jsem se ještě v sanitce
Květen 25, 200619 r tchýně a uzený,jsou nejlepší studený Eeee, tchýně a pivo možná, ale tchýně a uzenýý neeeee. Takový čerstvě vytažený uzený z udírny, to je panečku žrádlo
Květen 25, 200619 r tchýně a uzený,jsou nejlepší studený ale fuj, taková milá paní, všude se snaží pomoct a být ...
Květen 25, 200619 r jj já měl jednu hrůzu a té jsem se zbavil, ovšem velice DRAZE, platilo bohužel co matka to dcera a ten náběh byl postupně hroznej, dnes si ale stěžovat nemůžu, současná je ok. a jak jsem psal - nejezdí.
Květen 25, 200619 r těchto výrazů je víc sere med nesere med nesere med turbo kule váloš hádro šmátra a na vic si nejak nemuzu vzpomenout
Květen 25, 200619 r vysvetlivky: sere med - včela nesere med - vosa nesere med turbo - čmelák kule váloš - důchodce hádro šmátra - uklizečka
Květen 25, 200619 r tak ještě něco: koza turistyčna - kamzík u nás se říkalo maďarsky: mrtvolóš kemping
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.