cosby Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 tchýně a uzený,jsou nejlepší studený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 tchýně (budoucí) naštěstí nejezdí a nevaří... ... jen jednou mi uvařila....mno a olizoval jsem se ještě v sanitce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Zlata psi knizka:) ale moje "jakoby" tchyne jezdi bud A3 nebo P206... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amper Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 tchýně a uzený,jsou nejlepší studený Eeee, tchýně a pivo možná, ale tchýně a uzenýý neeeee. Takový čerstvě vytažený uzený z udírny, to je panečku žrádlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Amper: kvůli tobě jsem zase dostal hlad.... pěkně děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 tchýně a uzený,jsou nejlepší studený ale fuj, taková milá paní, všude se snaží pomoct a být ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Tchýně polsky: "baba přebytečná". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 jj já měl jednu hrůzu a té jsem se zbavil, ovšem velice DRAZE, platilo bohužel co matka to dcera a ten náběh byl postupně hroznej, dnes si ale stěžovat nemůžu, současná je ok. a jak jsem psal - nejezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Tchýně polsky: "baba přebytečná". a víš,jak je polsky smeták?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Tchýně polsky: "baba přebytečná". a víš,jak je polsky smeták?? Ne, sem s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Kus piči na tyči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Kus piči na tyči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 těchto výrazů je víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 těchto výrazů je víc sere med nesere med nesere med turbo kule váloš hádro šmátra a na vic si nejak nemuzu vzpomenout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Papaláš fáro-T613 kaktus pochodovy-ježek taky už si nemůžu vzpomenout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 vysvetlivky: sere med - včela nesere med - vosa nesere med turbo - čmelák kule váloš - důchodce hádro šmátra - uklizečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 jen me napadlo: tuhoškemp - hřbitov veget bedna - rakev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 no vidite, jeste to dame dohromady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Jo,na hřbitov jsem si nemohl vzpomenout,ale u más se říkalo Kožakemping Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 mno nic uz me nenapada, ale ten jezek me dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 tak ještě něco: koza turistyčna - kamzík u nás se říkalo maďarsky: mrtvolóš kemping Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 koza turstyčna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 A japonsky: Pomocný dělník.....makojakopako Mistr.......nemako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 čuraček zazděny - kohoutek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 prezervativ - galoša na kamoša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.