Doktor Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Neví někdo pls, zda jdou dodatečně zapojit boční airbagy u kokty tdi? Menil jsem sedacky za vyhrejvany a navic tam byly bocni airbagy, tak proc je nevyuzit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Pokud je máš do čeho zapojit, proč by to nešlo Potřebuješ jinou ŘJ airbagů a dotáhnout komplet kabeláž. Detaily neznám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Pokud je máš do čeho zapojit, proč by to nešlo Potřebuješ jinou ŘJ airbagů a dotáhnout komplet kabeláž. Detaily neznám.. To by me taky docela zajimalo, ale mam obavy, ze u MR98 by asi neslo jen o zmenu RJ pytlu, coz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 10. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Pokud je máš do čeho zapojit, proč by to nešlo Potřebuješ jinou ŘJ airbagů a dotáhnout komplet kabeláž. Detaily neznám.. tohle je kokta tdi 66kw 2002 elegancka, predni sou dva vaky a ty bocni bych fak rad zapojil... netusi nekdo jaka RJ je potreba? thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Pokud je máš do čeho zapojit, proč by to nešlo Potřebuješ jinou ŘJ airbagů a dotáhnout komplet kabeláž. Detaily neznám.. tohle je kokta tdi 66kw 2002 elegancka, predni sou dva vaky a ty bocni bych fak rad zapojil... netusi nekdo jaka RJ je potreba? thx Tak to nebudes mit problem, snad jen tu RJ+komplet kabelaz a aktivovat a mas je. U mne to u MR98 tak jednoduchy neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 no jak říkal capo po třebuješ čidla a řídící jednotku k těm bagům ...bavil jsem se o tom s Martym RS a neměl by být problém to dodělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 10. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 no jak říkal capo po třebuješ čidla a řídící jednotku k těm bagům ...bavil jsem se o tom s Martym RS a neměl by být problém to dodělat oki zkusil sem mu poslat zparvu uvidime na kolik to muze vubec orientacne vyjit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Jednotka airbagů 4 pytlová 1500,- čidla bočního nárazu 2x 1000,- kabeláž = 4 dráty od jednotky pod sedadlo principem není rozdíl mezi do 99 a nad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.