Publikováno Květen 10, 200619 r Neví někdo pls, zda jdou dodatečně zapojit boční airbagy u kokty tdi? Menil jsem sedacky za vyhrejvany a navic tam byly bocni airbagy, tak proc je nevyuzit...
Květen 10, 200619 r Pokud je máš do čeho zapojit, proč by to nešlo Potřebuješ jinou ŘJ airbagů a dotáhnout komplet kabeláž. Detaily neznám..
Květen 10, 200619 r Pokud je máš do čeho zapojit, proč by to nešlo Potřebuješ jinou ŘJ airbagů a dotáhnout komplet kabeláž. Detaily neznám.. To by me taky docela zajimalo, ale mam obavy, ze u MR98 by asi neslo jen o zmenu RJ pytlu, coz?
Květen 10, 200619 r Autor Pokud je máš do čeho zapojit, proč by to nešlo Potřebuješ jinou ŘJ airbagů a dotáhnout komplet kabeláž. Detaily neznám.. tohle je kokta tdi 66kw 2002 elegancka, predni sou dva vaky a ty bocni bych fak rad zapojil... netusi nekdo jaka RJ je potreba? thx
Květen 10, 200619 r Pokud je máš do čeho zapojit, proč by to nešlo Potřebuješ jinou ŘJ airbagů a dotáhnout komplet kabeláž. Detaily neznám.. tohle je kokta tdi 66kw 2002 elegancka, predni sou dva vaky a ty bocni bych fak rad zapojil... netusi nekdo jaka RJ je potreba? thx Tak to nebudes mit problem, snad jen tu RJ+komplet kabelaz a aktivovat a mas je. U mne to u MR98 tak jednoduchy neni
Květen 10, 200619 r no jak říkal capo po třebuješ čidla a řídící jednotku k těm bagům ...bavil jsem se o tom s Martym RS a neměl by být problém to dodělat
Květen 10, 200619 r Autor no jak říkal capo po třebuješ čidla a řídící jednotku k těm bagům ...bavil jsem se o tom s Martym RS a neměl by být problém to dodělat oki zkusil sem mu poslat zparvu uvidime na kolik to muze vubec orientacne vyjit?
Květen 10, 200619 r Jednotka airbagů 4 pytlová 1500,- čidla bočního nárazu 2x 1000,- kabeláž = 4 dráty od jednotky pod sedadlo principem není rozdíl mezi do 99 a nad.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.