duo Vloženo 11. Březen 2010 Vloženo 11. Březen 2010 Dobrý, chtěl jsem se zeptat jest li můžu použít motor ze Seat Leon r.v. 2003 do Octavie r.v. 2001 Motor je 1.9tdi 81kw ASV Předem všem dík Citovat
bruno128 Vloženo 11. Březen 2010 Vloženo 11. Březen 2010 Dobrý, chtěl jsem se zeptat jest li můžu použít motor ze Seat Leon r.v. 2003 do Octavie r.v. 2001 Motor je 1.9tdi 81kw ASV Předem všem dík No muj nazor je ze ano, ja mam zrovna tento motor v oktavce co uvadis. Je to podle me naprosto shodne. Citovat
pepohlud Vloženo 11. Březen 2010 Vloženo 11. Březen 2010 Taky si myslím, že to bude shodné, mám ho stejně jak Bruno...pasovat by to mělo Citovat
duo Vloženo 12. Březen 2010 Autor Vloženo 12. Březen 2010 Jasná věc,motory jsou naprosto totožné Já měl r.v. 2001 a ten motor je r.v. 2003. Zjistil jsem že tam je jinak udělán přívod vody. Já měl ze předu a tam je zboku. Proto se ptám jestli je to stejné ať nenarazím na větší problém. Citovat
Ivanek007 Vloženo 12. Březen 2010 Vloženo 12. Březen 2010 jo hochu to uvidis as pri montazi. ja koupil motor AGR z roku 1997, a v aute sem mel 1998, hadice a to bylo stejny, ale ta 97 ma vsechny drzaky jako na klimu atd z hnusnejch plochacu, a ja tam mel hlinikovy drzak na vse. pak nastal problem s klimakompresorem pac mi tam nesel, nebo spis sel ale byl o 7mm vysunutej. ale frezka udalal sve a us jezdim. jinak po roce 2000 mislim ze moc rozdilu nabude, dys svuj vyhodis ven a das je vedle sebe tak vse co je odlisne prehodis a jeto. Jo jeste sem mel jine sani s EGR ja mel Egr jako samostatn montovany dil a na ty 97 je v kuse v sani bez klapky. Jinak vymena motoru mi trvala 3 odpoledne, cos bylo celkem 12hodin, vyndal sem chadicovou stenu a motor jel na paletaku ven... preji mnoho zdaru Citovat
stanko98 Vloženo Středa v 11:45 Vloženo Středa v 11:45 Menil som motor s oktavii 1.9dti82 kW asv všetko Pasuje aleee 3 vstrekovač je iný ako ten môj myslím šteker Ďalej iná kabeláž na snímač otáčok Nepasuje mi šteker motor štartuje točí ale nechce chytiť aj keď chytil tak biely dym a zdochynal ak aj chytí výkon nič turbo je dobre ! Oktavia išla pekne neklepal ani vrch anj spodok vozil som sa na nej Co myslite co mam prerobiť robil niekto už toto ? Mam jeden kábel natiahnutý od cerpadla vedie od motora s cerpsdla niekde do palubovky Keď ho odpojim len točí keď ho zapojím chce chytit ale nechytí kde by bol problém?? Co.poradite Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.