KubiCzek Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 #Pawouk: máš recht. Zajedu tam. Snad tam nebude nějakej snazivec. Kdyžtak to pude za pětikilo do šmelce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mesomorph Vloženo 24. Září 2020 Sdílet Vloženo 24. Září 2020 Zdravím místní osazenstvo, zatím se nemůžu ptát na přímo tak to zkusím vložit aspoň sem ... S o1 TDI ALH jsem byl nedávno na dovozové, ale neudělal jsem emise. Po tom co jsem to zjistil jsem to zabalil. Auto má v krajině původu platnou TK a emise. Zajímalo by mě jestli to bude problém kdybych to chtěl přihlásit na tu platnou ze zahraničí jen s evidenčkou, že už má dekra záznam o vysokých emisích ? Díky za případné reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 11. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2020 (editace) Kdyz predelam octavii z pred facelif na facelift,projdu technickou? Editováno: 12. Prosinec 2020, autor: nooeell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.