MrPedro Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Montoval někdo do FA centrální zamykání. Zatím jsem asistoval jen u Fabie, ale to bylo dělané přímo na míru. Zajímalo by mně, zda je třeba dělat nějaké úpravy ve dveřích? Uvažuji o něčem takovém, ale netuším, zda bude pasovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host George Couser Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Jo, tak presne tohle jsem montoval do Fa '93, predni dvere jdou bez vrtani (ale chce to trosku trpelivosti a vzadu se ty serva musely prisroubovat do dveri.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrPedro Vloženo 17. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Jo, tak presne tohle jsem montoval do Fa '93, predni dvere jdou bez vrtani (ale chce to trosku trpelivosti a vzadu se ty serva musely prisroubovat do dveri.... Nezná někdo jinou možnost jak protáhnout dráty ze dveří do karoserie, než jen standartní bužírkou? Repro sem si risknoul, ale u CZ jde přeci jen o bezpečnost - když se zlomí drát, může to pak nepříjemně zlobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.