David 2.0 MPI Vloženo 13. Březen 2010 Vloženo 13. Březen 2010 (editace) Rad bych se zeptal zda je nekdo v Praze popr. v okoli, kdo by mi namontoval plech pod motor ( paket pro spatne cesty), Material mam, potrebuji navarit matky na nosniky a udelat uchyceni na napravnici. Ozvete se prosim. Editováno: 13. Březen 2010, autor: PROCHY603 Citovat
nohic Vloženo 13. Březen 2010 Vloženo 13. Březen 2010 (editace) mrkni se tady spise: http://forum.skodahome.cz/index.php?/forum/34-poruchy-zavady-apod/ Editováno: 13. Březen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat
PROCHY603 Vloženo 13. Březen 2010 Vloženo 13. Březen 2010 Tie matice sa nanituju na predne nosniky+napravu. NENAVARAJU SA TAM. Citovat
foxdivemaster Vloženo 13. Březen 2010 Vloženo 13. Březen 2010 poku nemas kleste tak se to normalne vari,na nosniky je to lepsi nanytovat kvuli poruseni pozinku ale na napravnicu je lepsi je zavarit Citovat
bruno128 Vloženo 13. Březen 2010 Vloženo 13. Březen 2010 No ja jsem zrovna nemel ani kleste a ani svarecku po ruce, kdz jsem se rozhodl tento kryt namontovat. Pouzil jsem sice nitovaci matice , ale nitoval jsem je zpusobem podobnym nytvacim klestim. stacil na to sroub ,podlozka, matka, klic na matku a racnu na sroub. Utahovanim se nitovaci matka pekne zakousla a pritahla jako by jsem pouzil kleste. Vse mi tam drzi paradne. Citovat
notobi Vloženo 18. Březen 2010 Vloženo 18. Březen 2010 přesně tak pokud se nepletu jsou 6ttihranný aby se neotáčely a stačí jen utáhnout šrouby Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.