Publikováno Květen 10, 200619 r Nechcem aby mi na palubovke blikalo servis oil a teraz uz blika nieco ine.Olej som si vymenil sam a nemam chut davat 500.- za to ze mi v servise prehodia interval o dalsich 15000km. Poradte prosim ako to mozem urobit sam. Niekde som pocul ze to ide s tym cim sa nuluju kilometre. Ak to niekto vie napiste presny postup. Dakujem.
Květen 10, 200619 r staci hledat........ http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0&hl=vynulovani
Květen 11, 200619 r Máš to popsaný v návodu k obsluze. Uz som si to vsimol ze je to napisane v navode. Ale co dalej ked sa to vynuluje. Ako mam nastavit napr. v mojom pripade ze mam olej menit pri 105000km. Zadam tam tuto hodnotu alebo to mam nechat vynulovane?
Květen 11, 200619 r Keď to vynuluješ, tak sa ti začne odrátavať 15000km alebo 1 rok a potom ti to začne vypisovať znovu.
Květen 11, 200619 r Autor Keď to vynuluješ, tak sa ti začne odrátavať 15000km alebo 1 rok a potom ti to začne vypisovať znovu. No už to mam trvalo mi to asi 3sekundy . A ten hajzel v servise mi povedal že to bude stat 500.- ked mi to urobia oni. Dakujem za pomoc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.