Avocet Vloženo 16. Březen 2010 Vloženo 16. Březen 2010 (editace) Mám problém s řazením zpátečky přišel jsem na to náhodou. Když jsem vycouvával z parkovište tak jsem vyřadil a opětovně chtěl zařadit zpátečku a ejhle spočítal jsem zuby v převodovce. Děje se to pouze při tomto postupu : sešlápnu spojku zařadím R - vyřadím R, pustím spojku, sešlápnu znovu spojku a chci zařadit R tak to rachoti jako prase ( tak v osmi z deseti pokusu). Je to normalni??? Pokud zařadím R potom zařadim 1 popojedu a znovu R tak je vse OK. Spojkou to asi nebude vse ostatni jde radit dobre a mam najeto 43K. Jestli se porouci prevodovka tak se pos..ru. Všem předem dik za reakce. Editováno: 16. Březen 2010, autor: Avocet Citovat
NNNTomas Vloženo 16. Březen 2010 Vloženo 16. Březen 2010 (editace) Je to normální - pokud to bylo za jízdy, zpátečka nemá synchrony, už to nedělej... Editováno: 16. Březen 2010, autor: NNNTomas Citovat
Avocet Vloženo 16. Březen 2010 Autor Vloženo 16. Březen 2010 (editace) Je to normální - pokud to bylo za jízdy, zpátečka nemá synchrony, už to nedělej... Nemusi to byt za jizdy deje se to i na miste. Ale vzdy az pri druhem pokusu o jeji zarazeni jak jsem psal vys. Prisel jsem na to uplnou nahodou pri vyjizdeni z parkoviste. Snad mas ale pravdu. Mohou se takto znicit ozubena kola? Editováno: 16. Březen 2010, autor: Avocet Citovat
Avocet Vloženo 16. Březen 2010 Autor Vloženo 16. Březen 2010 Tak ted jsem to byl vyzkouset a mas pravdu asi to bude tim synchronem. Dela to u studeneho motoru ted to u tepleho neudelala je fakt ze jsem to vzdy zkousel u studeneho ale to muze byt i nahoda. Kdyz tam zpatecku davam pomalu tak drnci pres zuby kdyz rychle (normalne) tak to akorat cvakne malinko to cukne ale fakt malinko a je tam. Normalne bych si toho nevsimnul deje se to nekdy az pri opakovanem razeni R-R nebo pri dojeti na neutral zastaveni a razeni R. Docela me to vydesilo u Citroena se mi to nikdy nestalo. Citovat
NNNTomas Vloženo 16. Březen 2010 Vloženo 16. Březen 2010 Za jízdy to je normální - u zpátečky nemůžeš při couvání - vyřadit - a zas jí tam dát. Při stání by to dělat nemuselo. Pokud tam zpátečka při stání nejde, vyšlápni znovu spojku/ pusť a znovu řaď. Citovat
mode Vloženo 1. Duben 2010 Vloženo 1. Duben 2010 skús základné nastavenie bowdenov radenia - niekde je tu návod.... (ja to mám za sebou a pomohlo - nešla dobre "3") Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.