Přejít na obsah

Xenony - nivelace po startu

lama

Doporučené příspěvky

určitě tě někdo natře za to, že zakládáš znovu téma "xenony", ale na tvůj dotaz je celkem snadná odpověď : určitě je tady hned několik lidí, který si s tím poradí, ale je otázka, kdo bude ochoten to zaplatit. Pokud bys měl všechny komponenty k dynam. regulaci kupovat, myslím, že to nedáš. Pokud jsi je ovšem sehnal nějak jinak (např. z havar. auta) je to věc jiná. Zatím ale nevím o nikom, kdo by si dynamickou regulaci dodatečně dodělal. Byl bys asi první.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo natirat me muzou ale maximalne za to ze jsem to auto bez nich koupil. Koupil jsem auto bez xenonu, chci je tam, chci aby byly podle pravidel.... je mi jasny ze to obnasi ty cidla, natahat kabely, asi ridici jednotu?? co se tyka ostrikovacu, tak ty si dam zvladnu dodelat , zas takova veda to neni..... ( narozdil od ty dinamicky regulace:-D )

Odkaz ke komentáři

aha, tak za to se omlouvam, bohuzel jsem to prolejzal a krome odpovedi, ze to jde blbe nebo na kolecko jsme nic konkretniho nenasel.

se nemusíš omlouvat, seš přece LAMA :D:D:D

mimochodem, dej pak vědět, jestli to dáš nějak dohromady. Bojim se ale. že to bude drtivej ranec :(

Editováno: , autor: jirkaK
Odkaz ke komentáři

když máš přístup k dílům za dobrý ceny, tak to vůbec ranec být nemusí. Bude s tím trochu práce, ale věřím, že mě to moc stát nebude. Ten můj známej elktrikář ted bude předělávat OII 1,9 DSG v ambiente + ESP a airbagy, jinak nic, dotaženou z Německa na plnou palbu, tzn xenony, multifunkční volant, výhřevy sedaček, climatronic, senzor stěračů, stahování zadních oken, centrál na dálku a já nevím co ještě. Všechno jde, když je přístup k dílům a šikovnej člověk....

Odkaz ke komentáři

když máš přístup k dílům za dobrý ceny, tak to vůbec ranec být nemusí. Bude s tím trochu práce, ale věřím, že mě to moc stát nebude. Ten můj známej elktrikář ted bude předělávat OII 1,9 DSG v ambiente + ESP a airbagy, jinak nic, dotaženou z Německa na  plnou palbu, tzn xenony, multifunkční volant, výhřevy sedaček, climatronic, senzor stěračů, stahování zadních oken, centrál na dálku a já nevím co ještě. Všechno jde, když je přístup k dílům a šikovnej člověk....

Na ten climatronic jsem fakt zvedavej B) , kazdopadne az ti dodela tu dyn. regulaci na xena, tak jsem hod cenu, pokud bude trochu slusna, budu jeho dalsi zakaznik.

Diky

H.

Editováno: , autor: Hany
Odkaz ke komentáři

Lukke: To slo na me triko, chapu ;) . Ale ja uz tam svetlomety na xenony mel. A Lukke musim byt k Tobe uprimny, kdyby po me chtely 20 tisic za ty xenony, tak jim dam 20, nebo i 25, ale oni tenkrat v servisu rekli, ze jelikoz tam svetlomety uz mam, takze se to do 15 tisic vleze a vlezlo. Jo jinak mi to regulaci udelali na to puvodni kolecko co tam je, vcera sem to zkousel. I me se zda divne, zes tam tenkrat za ty xenony nechal takovou palku, muzu se zeptat, kde si to nechaval delat?

Odkaz ke komentáři

je otázka, co se rozumí tím přístupem k levným dílům. Pokud to bude alespoň trochu legální, nebude to ani tak levná záležitost.

levná záležitost ne, ale pořád to vyjde daleko levněji než kupovat auto v této výbavě v ČR... Pochyboval bych o tom, že někdo ukradne OII aby měl levné díly... to je spíše záležitost starých aut, ne? sami víte, že tady na foru se nabízí spousta dílů mnohem levněji než ofic.cena, a také neřešíte legálnost...

Odkaz ke komentáři

je otázka, co se rozumí tím přístupem k levným dílům. Pokud to bude alespoň trochu legální, nebude to ani tak levná záležitost.

levná záležitost ne, ale pořád to vyjde daleko levněji než kupovat auto v této výbavě v ČR... Pochyboval bych o tom, že někdo ukradne OII aby měl levné díly... to je spíše záležitost starých aut, ne? sami víte, že tady na foru se nabízí spousta dílů mnohem levněji než ofic.cena, a také neřešíte legálnost...

taky vidíš, že na OII se nabízej levně pořád stejný věci (nový): xenony, mlhovky, nárazníky, volanty, tempomaty a tím to zhruba asi tak končí. Odkud to je nechci komentovat, to ať si každej přebere sám. Pokud ale sháníš něco, jako jsou právě komponenty k dynamický regulaci, domnívám se, že máš jen omezený možnosti, a to : 1) koupit to nový u prodejce a dát za to tak, jako za všechny orig. díly ranec, 2) koupit to zrovna tak, ale ze známosti dostat nějakou slevu, a to myslím tak v rozsahu 10 - 20% (fakt nevím, je to moje dedukce), 3) koupit to levně z bouračky a modlit se, že to je o.k. a za 4) koupit to z nějaký (pravděpodobně) čorky a modlit se, že pro mně nepříjdou. A jestli jsem na nějakou další možnost zapomněl nebo o ní nevím, tak mě prosím opravte nebo doplňte.

A doměnka, že dodatečný dodělání xenonů vč. regulace, vyjde legálním způsobem levněji, než to koupit origo spolu s autem z fabriky je, jak by řekl náš pan prezident, naprosto, ale naprosto falešná. :D

Odkaz ke komentáři

A doměnka, že dodatečný dodělání xenonů vč. regulace, vyjde legálním způsobem levněji, než to koupit origo spolu s autem z fabriky je, jak by řekl náš pan prezident, naprosto, ale naprosto falešná.  :D

jo, to je přesně ono! není prostě možný, se cestou dodělávky čehokoli na auto, dostat pod cenu příplatku.

DeMarco: no protože jsem měl předtim halogeny, takže jsem měnil komplet světla, kabeláž, startovací jednotky atd...a kde jsem to nechával dělat? samozřejmě tam, kde jsem auto koupil, nikde v pochybným servisu mi ty origo nový světla asi neseženou

prostě dodatečný dodělání je vždy x-krát dražší než příplatek při objednání novýho auta

Editováno: , autor: Luke288
Odkaz ke komentáři

17 tisic??

ve fabrice 5000

ja mel budiky za 4000 a praci za 500

aha, tak to je dobrej joke...ono je taky asi fabrika a fabrika. všema těmahle výměnama jsem si prošel zkrz originální díly. výměna maxidotu vyjde na něco přes 15tis Kč, jelikož se to musí objednat jako náhradní díl a ještě ke všemu nějak komplikovaně, protože si objednáváš náhradní díl Maxidot na auto, který v jejich evidenci Maxidot nema.

takže 4tis za NOVÝ, zabalený budíky objednaný přes Škoda servis je slušný science fiction...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...