Přejít na obsah

Vrzani podvozku

Kolafa

Doporučené příspěvky

S vrzajicima gumama stabilizatoru se potykam u sve 66kW TDi uz nejaky cas - nejdriv akutni vymena z duvodu klepani za nejaky noname shit v 66tkm. Behem 8tkm to klepalo zase, jak se dalo cekat, vzhledem ke korunove investici. Vymenil jsem za nejake ceske z druhovyroby, ovsem s vystelkou jakou mely puvodni originaly - ty zase zacaly po 1tkm neskutecne vrzat, namazani nepomohlo. Ve Skoda servisu v CSAO Praha (ani v Tukasu ve Sterboholich) jsem origo rovne gumy na 21mm stabik nesehnal (pouze na objednavku), tak jsem nasadil Febi s vystelkou za 360,-. Par kilometru a vrzou opetne :huh: . Takze asi zkusim objednat origa... Uff

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
  • o 7 měsíců později...

Tak jaké máte zkušenosti s trvanlivostí s vyměněnými silentbloky na stabilizátoru? Koupil jsem noname (výroba CZ) za cca 60kč/1ks s výstelkou (nějaký jako laminát) - mám už s drážkou a 23mm. Vydržely cca 4 měsíce a tak 8-10 tis km a už vržou taky. Máte někdo zkušenost že origo koupené ve škodovce vydrží déle? Origo z výroby mi vydržely 3 roky a 85000km

Editováno: , autor: 1.8T
Odkaz ke komentáři

Asi koupím origo, nebo něco z vyšší cenové kategorie. Cena 60 kč za kterou jsem to koupil v Krči asi odpovídá těm 10 000km životnosti. Výměna je pěknej opruz, nemohl jsem to tam dostat. Jak tu gumu navlíkneš na stabík, tak už tu objímku tam nenasadíš. Páčil jsem to tyčí, nějakou šroubovací svěrku tam nedáš... nakonec jsem tu objímku alespoň trochu nasadil a dal delší šrouby do objímky (aby vůbec dosáhly) a těmi to stáhnul...

Editováno: , autor: 1.8T
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...