Honza zvejka Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Čau chci si koupit wapku na mytí auta,ale pořád nevím jakou.Kdo jakou používáte a jaký typ je nejvodnější pro hobby použití.Myslím že stačí jen nějaká pruměrná nic extra.Díky za rady a typy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 KARCHER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza zvejka Vloženo 18. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 KARCHER Váhám Karcher nebo Wap-alto.Ty máš karcher?Jakej typ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 kup tu na kterou máš hlavně aby měla širší rozptyl,jsou právě ty vapky nejlevnější co mají velmi úzký rozptyl a ty fakt stojí za prd,spíš je to jen tenký proud osobně bych ale kupoval karscher ten do kterého se dá přidat šampon,ale tam je dost vysoká cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 stačí ti obyč někde z Baumaxu nebo Obi....na občasné umytí auta...naco kupovat něco za 10 boulí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 kup tu na kterou máš hlavně aby měla širší rozptyl,jsou právě ty vapky nejlevnější co mají velmi úzký rozptyl a ty fakt stojí za prd,spíš je to jen tenký proud osobně bych ale kupoval karscher ten do kterého se dá přidat šampon,ale tam je dost vysoká cena Já dnes koupil nejlevnějšího Karchra za nějakých 1700 a má i nasáváni saponátu. Zkoušel jsem ostříknout auto a v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Karcher úplně nejlevnější maličká ale výkonná, na octavii to stačí je do ruky tenkrát jsme ju koupili v OBI v akci a je to už tak 2 roky a bezproblému omývá pěkně akorát že teda to musíš umýt ručně šamponem protože sice odstraní bahno a nečistoty, ale zůstane tam pod ním taková tečka a tu musíš ještě umýt pak to je OK, od sole v zimě ideální mytí zítra jdu na to :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza zvejka Vloženo 19. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Stačí mi nějaká obyč.prostě jen umejt auto od toho největšího bordelu pak umejt šamponem a zase vzít vapem.Ale každej mi tvrdí že tyhle levní i když značkový nic nevydržej a hned se spálej atd.Tak vubec nevím jakou a už mě to začíná pěkně štvát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 (editace) V práci máme POSEIDON 2-28XT vysokotlaký čistící stroj studenovodní, je super, ale pořizovací cena je okolo 14 tis bez DPH. Poseidon Editováno: 20. Březen 2010, autor: blizard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza zvejka Vloženo 20. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 V práci máme POSEIDON 2-28XT vysokotlaký čistící stroj studenovodní, je super, ale pořizovací cena je okolo 14 tis bez DPH. Poseidon Nj ale ta cenovka??Takhle drahou vapku si nechci ani nemužu kupovat ale líbila se mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Asi před rokem jsem koupil v makru karchera v akci asi za 7000 nevim jakej typ přesně a vim že tam bylo heavy duty a byla k tomu navíc dvojitá rotační tryska, ta je skvělá ale na auto mi přijde trochu drastická tak používám obyčejnou tu štelovací a maximální spokojenosti meju s ní skoro všechno auto zámkovku před garáží i omítku na baráku a naprostá spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.