Tom84 Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 (editace) Ahoj, jezdil jste někdo na těchto pneu?Mám možnost je koupit od kamaráda ve výprodeji za slušný peníz,ale mám trošku strach.Do teď jsem jezdil na zimních,Dunlopech,Fuldách a Kumho.Slyšel jsem,že nemají takovou kilometrovou výdrž ale co se týče vlastností v zimních podmínkách,tak jsou docela obstojné.Mám z toho trošku strach,tak kdo je měl napište jak jste byli spokojení,nebo naopak otrávení. Editováno: 20. Březen 2010, autor: Tom84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 (editace) Otec je ma na Passatu B5 a nestezuje si, na tuhle zimu kupoval novy a zase Polaris 2, takze mu asi vyhovuji. Dost lidi ti rekne, ze to jsou sracky, ale uz si nekdy videl takovy lidi jezdit? Jaky styl maji, kde s autem jezdi... je to vsechno jen subjektivni pocit. S tim autem se jezdi porad a vsude, nikdy nezustal nikde viset, nikde nemel problem dobrzdit atd ale je jasny, ze na nejakou silenou jizdu tyhle gumy asi nebudou Editováno: 20. Březen 2010, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hondaaa Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Mám je už 2 roky a super,v zimě na sněhu perfektní záběr, akorát na suchu jsou na dálnici trochu hlučnější ale D1 je sama o sobě dost hlučná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 20. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Já si taky myslím,že to nemusí být špatná pneu.Těd jsem měl Kumho kw17,najel jsem na ně 45tis a mají necelých 5mm,takže je budu dojíždět.Spíš mám strach aby nebyli za 20tis K.O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 20. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Mám je už 2 roky a super,v zimě na sněhu perfektní záběr, akorát na suchu jsou na dálnici trochu hlučnější ale D1 je sama o sobě dost hlučná Té hlučnosti se bojím právě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike83 Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 (editace) Té hlučnosti se bojím právě. Souhlasím s ostatními´měl jsem je na fábii a teď jsem si je koupil i na octavku a nemůžu si stěžovat určitě bych se jich nebál a pokud je seženeš za slušnej peníz tak není o čem. A hlučnosti se neboj je to v normě a naví v zimě bych to neřešil! Editováno: 20. Březen 2010, autor: Mike83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 pokud jsou za slušnou cenu neváhej, já jsem z nich měl taky obavy jezdil jsem svou první zimu na O1 doma a v práci O2FL . Domů jsem vzal vychválené GYUG7+ (po vyvážení na 2 kolách dost olova) ale na služební mám polaris 2 a nebyl s nima žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Zlatá střední cesta, dobré za sněhu, horší v břečce, hlučnější, ale která zimní pneu není. Jen nechápu, proč na jaro kupuješ zimní pneu. Se ti třeba naskytne lepší koupě, teď už bych nekupoval. Měl jsem na Felicii a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 20. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Protože má kamoš výprodej zásob v servisu a rozměr 195/65/15/T by mě nechal za 950kus.Původně jsem chtěl koupit zase Kumho,protože jsem byl spokojen, ale dát za pneu 1500kč(Kumho) a 950kč(Barum)je rozdíl.Třeba ty Kumha jsou strašně tiché,dovoluji si říct víc než letní co mám na alu.Najel jsem na ně cca 45 tis.a ještě je budu dojíždět v létě.Asi to zkusím a uvidím.Kdyby stáli za prd,tak to nebude nejprodávanější pneu na českém trhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 já bych do nich šel měl sem je na Favoritu a spokojenost kdybych neměl výhodnej kup klebrů přes aukro šel sem zase do Polarisů hlučný sou každý zimáky a Polarisy na tom zase nejsou tak špatně Matadory o proti nim hučí jako krá..a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Já měl vždy Barumky...a vždy vyhovovali......ono jde hlavně o to kde ajezdíš...hory...město......protože pokud strávíš hodně času na horách tak je lepší koupit kvalitnější......ale na běžný provoz v zimě ve městech a sem tam na hory to stačí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Nemají takovou kilometrovou výdrž zvláště na těžších nafťácích , já šel do Michelinek a nemůžu si stěžovat, přišly mi i tišší než už ojeté letní Contíky, které jsem likvidoval :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 21. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Asi do nich půjdu,za tu cenu se to asi dá.Jezdím 60%dálnici,tak snad nebudu muset kupovat zesilovač rádia do auta Na hory taky jezdím ale můj názor je ten,že kde nevyjedeš ze průměrnou zimní pneu,tam ti Nokian nebo Michelin nepomůže taky.Spíš je dobrej pomocník ASR s EDS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Asi do nich půjdu,za tu cenu se to asi dá.Jezdím 60%dálnici,tak snad nebudu muset kupovat zesilovač rádia do auta Na hory taky jezdím ale můj názor je ten,že kde nevyjedeš ze průměrnou zimní pneu,tam ti Nokian nebo Michelin nepomůže taky.Spíš je dobrej pomocník ASR s EDS. Zas tak hlučné nejsou, se neboj. Pokud je máš za uváděnou cenu, tak je vem. Nic levnějšího v této kvalitě nekoupíš. Pokud jezdíš v zimě 60% dálnice, tak ti stejně na Octavii dlouho nevydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Mám je už 2 roky a super,v zimě na sněhu perfektní záběr, akorát na suchu jsou na dálnici trochu hlučnější ale D1 je sama o sobě dost hlučná potvrzuji vyšší hlučnost při těchto jarních teplotách a taky jsem proto dneska přezul - provoz v zimě bez závad - splnují to co požaduji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 22. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Ok,tak to asi koupím.Ještě mám možnost Matador mp58,ale do toho už bych nešel vůbec.Sice by byli ještě levnější ale prej je to děsnej klouzek a jsou prej děsně hlučnééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Nerozumím proč teď na jaře řešíš zimní gumy, ale budiž. Polaris 2 bych vůbec nedoporučil, jsou hlučné, kloužou a rychle se ojíždí takže ve finále zaplatíš víc než když si hned koupíš pořádné gumy jako třeba MICHELIN ALPIN A3. Můžu potvrdit, že se na nich dá najet víc než 60.000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Barumky jsem měl a máme je i na služebních autech - bohužel hlavně u těch zimních. Nikdy více bych si je na svoje auto nenacpal. Cena zas oproti Pirelli nebo Good Year či Dunlopu není tak rozdílná (pokud to není v nějaké akci). Zimní jsme měli prvně na OII.kách Dunlopy a ty byly výborné, pak vzhledem k politice naší firmy jsme přešli opět na Barumky a to je katastrofa hlavně co se týče Fábie v kombíku, s tím se u nás v zimě dá jet jen po rovině. Podotknu, že zimní guma nám vystačí tak max. na 2 sezóny. Na svém autě mám na zimu již třetí rok GY UG 7+ a nemůžu si na ně stěžovat, léto jezdím na P6kách a taky good. Toť můj názor na Barum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Já ti nevím, kde kupuješ zimní Dunlopy, ale já kupoval 3D kus za 1950,- ,tzn., že TOM84 má dvě Barumky za cenu jedné Dunlopky. Jezdí dálnice, kde stejně nevyužije kvalit drahých pneumatik. Ne každý z členů může dát 8 a více tis za pneu. Zas tak špatná Barumka,jak popisuješ není. U nás na služebácích používají Kormorány a to je .Pokud mluvím za sebe, tak já koupil Dunlop 3D, bo využívám kvalit těchto pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.