Publikováno Březen 20, 201015 r Mám problém a prosím o radu. Před nedávnem mi začala svítit kontrolka oleje při otáčkách nižších než 1000 , vyměnil jsem čidlo a bylo to OK. Nyní praskla membrána na AC pumpě, vyměněna pumpa, olej, filtr karbec seštelován a kontrolka opět svítí Jakmile vypne sytič tak na volnoběh svítí po přidání plynu zhasne a po poklesnutí otáček se o5 rozsvítí. Nevíte čím to může být?
Březen 21, 201015 r Mě to dělalo na formanu když měl nějakých 180tis. km, prostě už to bylo volnější na klice a na malé ot. nebyl dost veliký tlak aby to zhaslo, najezdil jsem tam dalších 50 tis. a když jsem ho potom prodával pořád jezdil v pohodě jen trochu žral ojel, jak jsem začal dolévat hustčí M6AD tak to už nesvítilo
Březen 22, 201015 r Tak to je divný, ale řekl bych že tady není moc možností, prostě buď je vadné čidlo, respektive je v něm o něco silnější pružinka než by být měla a nebo prostě ten tlak někde uniká, volná klika, olej. čerpadlo dává málo, příliš řídký olej, máš tak nějaký 15W40 co tam patří ??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.