Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám problém a prosím o radu. Před nedávnem mi začala svítit kontrolka oleje při otáčkách nižších než 1000 , vyměnil jsem čidlo a bylo to OK. Nyní praskla membrána na AC pumpě, vyměněna pumpa, olej, filtr karbec seštelován a kontrolka opět svítí :aggressive: Jakmile vypne sytič tak na volnoběh svítí po přidání plynu zhasne a po poklesnutí otáček se o5 rozsvítí. Nevíte čím to může být? :help:

Mě to dělalo na formanu když měl nějakých 180tis. km, prostě už to bylo volnější na klice a na malé ot. nebyl dost veliký tlak aby to zhaslo, najezdil jsem tam dalších 50 tis. a když jsem ho potom prodával pořád jezdil v pohodě jen trochu žral ojel, jak jsem začal dolévat hustčí M6AD tak to už nesvítilo :)

• Autor

No ale já mám nalítané origo 60tis km :feve:

Tak to je divný, ale řekl bych že tady není moc možností, prostě buď je vadné čidlo, respektive je v něm o něco silnější pružinka než by být měla a nebo prostě ten tlak někde uniká, volná klika, olej. čerpadlo dává málo, příliš řídký olej, máš tak nějaký 15W40 co tam patří ??

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.