lukisoft Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Ahoj. Někde jsem tu našel, že má někdo rozsvícené zadní lampy tak jako u octavi2 (céčka) může někdo poradit jak na to? případně jestli má někdo foto jak to vypadá. díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 myslim že to nebylo uplně jako u OII ale tušim že to měl udělaný tak že měl rosvícený ješte ty spodní světla co tam je mlhovka a na mlhovku tam hodil dvouvlaknovku nebo jak to ten dotyčnej dělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Nevím u koho jsem to viděl, ale měl to udělané tak, do brzdových světel (horní pozice) dal dvouvláknovou žárovku a udělal napájení na 2 vlákna, takže když rožne světla tak mu svítí normálně obrysovka + obrysovka v brzdovém světle a při brždění se normálně rožnou brzdová světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoubek Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Zdravím. Myslím že první dotaz se týkal combajna, u toho svítí běžně horní žárovka, měnila se spodní žarovka která je na mlhovku za dvouvlaknovou a přidával se jeden kontakt. Se svícením do Cečka je to trochu obtížnější,určo by tam šli napasovat např. červené diody ale asi by se to rozplívalo po celé zpátečce a blinkru tak že jedině to rozdělit což by znamenalo rozlepit kryt světla ..... no asi moc moc práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Aha, to jsem si nevšiml, že se jedná o combajna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.