Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj. Někde jsem tu našel, že má někdo rozsvícené zadní lampy tak jako u octavi2 (céčka) může někdo poradit jak na to? případně jestli má někdo foto jak to vypadá. díky moc

myslim že to nebylo uplně jako u OII ale tušim že to měl udělaný tak že měl rosvícený ješte ty spodní světla co tam je mlhovka a na mlhovku tam hodil dvouvlaknovku nebo jak to ten dotyčnej dělal

Nevím u koho jsem to viděl, ale měl to udělané tak, do brzdových světel (horní pozice) dal dvouvláknovou žárovku a udělal napájení na 2 vlákna, takže když rožne světla tak mu svítí normálně obrysovka + obrysovka v brzdovém světle a při brždění se normálně rožnou brzdová světla

Zdravím.

Myslím že první dotaz se týkal combajna, u toho svítí běžně horní žárovka, měnila se spodní žarovka která je na mlhovku za dvouvlaknovou a přidával se jeden kontakt. Se svícením do Cečka je to trochu obtížnější,určo by tam šli napasovat např. červené diody ale asi by se to rozplívalo po celé zpátečce a blinkru tak že jedině to rozdělit což by znamenalo rozlepit kryt světla ..... no asi moc moc práce.

Aha, to jsem si nevšiml, že se jedná o combajna :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.