ArnieX Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Zdravím... už vím to, že s neoriginálním rádiem mi horní pruh MaxiDOTu zůstane nevyužitý, moje otázka je taková... jo abych to řekl rovnou jde o Octavia I r.v. 2002 výbava Ambiente, má dálkovej centrál, okna komplet v elektrice, rádio symphony, maxidot, alarm... komplet série... jde horní pruh MD nějak bokem nebo přes řídící jednotku aktivovat i s jiným rádiem a vypsat tam třeba nějaký zvolený text? Například přezdívku nebo "jméno" auta... libovolný text... nebo nějaký zajímavý údaj z řídící jednotky prostě něco... i kdyby ten horní pruh jenom barevně svítil je to lepší než když je sociálně černej. Vím že se tam ukazuje "hladové oko" tahle funkce je fajn ale to by znamenalo jezdit pořád na rezervu a to taky nejde... druhá strana věci je taková.... kolik by to asi tak stálo kdyby se tam nechalo napsat cokoliv... samozřejmě funkci "hladového oka" by bylo vhodné ponechat aktivní Předem všem díky možná to zaujme i víc lidí mě osobně ten černej pruh se.... a proto hledám způsob jak vyměnit rádio a zachovat svítící MD kompletní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Mrkni sem, to by tě mohlo zajímat: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Tak na to zapomeň,to je už hudba minulosti........snad asi všechny přestaly nebo přestávají fungovat co vím....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ArnieX Vloženo 22. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Ten D-Dot pročítám to tady a svym zpusobem to je pěkný no... ale nevím .... po pročtení všeho z toho mám spíš smíšený pocity. Mě by tam stačila uplně ta funkce pozdravu a na stálo s tim že se zobrazí v případě rezervy "hladové oko" jinak nic a dát za to 2000 je trošku dost no... A to složitý zapojování se mi taky moc nelíbí mě by se líbilo kdyby to jen někdo dokázal nakopnout v originální ŘJ a dal mi tam jenom napevno ten nápis nějakej... Dám za to třeba, střelim od boku, 500KáČé a budu vysmátej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ArnieX Vloženo 28. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Tak mě ještě napadlo narazil sem zrovna na fotku rádia Alpine zezadu a tam je modrý konektor mám dojem shodný jako na rádiu symphony není to ten konektor přes který zobrazuje i info na MaxiDOTu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xreef Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 V 28. 3. 2010 na 17:42, ArnieX napsal: Tak mě ještě napadlo narazil sem zrovna na fotku rádia Alpine zezadu a tam je modrý konektor mám dojem shodný jako na rádiu symphony není to ten konektor přes který zobrazuje i info na MaxiDOTu? ten modrej konektor je na ipod.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyRS Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Nejsem si úplně jistý, ale mám dojem, že Alpine dělá nějaký interface pro DDot, ale cena bude asi někde úplně jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xreef Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 ano alpine to dělá, nic méně se to ještě nikomu nepovedlo rozchodit.. ani u offico montážní firmy alpine tudíž jsem jim to vrátil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ArnieX Vloženo 21. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Taky sem to někde už viděl kde tvrdili že to nějak jde přímo Alpine... ale tak já to nakonec vyřešil tak že si smažim AudioCD a nějak to vubec neřešim. Jen nikdo nechce koupit to Sony rádio je upe nový se zárukou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.