Přejít na obsah

Pískavý zvuk.

kimmi

Doporučené příspěvky

Ahojte,chcem sa spýtať od čoho môže byť že auto ak naštartujem STUDENÝ motor tak od pravej strany ide pískavý zvuk,nieje to výrazné ale je to počuť.Po chvíli keď sa prehreje to prestane.Toto mi robilo na felde ale trochu intenzívnejšie,po výmene klinového remeňa to prestalo.Ide to zprava z pohľadu vodiča,no v kabíne to nepočuť iba ak počúvam pri aute.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte,chcem sa spýtať od čoho môže byť že auto ak naštartujem STUDENÝ motor tak od pravej strany ide pískavý zvuk,nieje to výrazné ale je to počuť.Po chvíli keď sa prehreje to prestane.Toto mi robilo na felde ale trochu intenzívnejšie,po výmene klinového remeňa to prestalo.Ide to zprava z pohľadu vodiča,no v kabíne to nepočuť iba ak počúvam pri aute.

Najskor to bude napinacia kladka remena.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...

Kladku mazat vazelínou nebo olejem - běží na ose na ložisku. Ale OBVOD té kladky se dá namazat proti pískání SUCHÝM MÝDLEM - dělá se to tak, že se za chodu motoru na volnoběh vezme obyčejné SUCHÉ mýdlo a zlehka se přitiskne z obou stran k řemenu. Řemen do mýdla vybrousí drážku a část mýdla si na sebe strhne - a přestane popiskovat. Jeho třecí schopnosti = schopnost přenášet výkon se tím zmenší jen o málo. Už jsem viděl maníka, co na řemen naplácal MÝDLOVOU VODU a pak se divil, že mu kleklo dobíjení... :smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...