jtfcobra Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 je to chyba regulace výhřevu u řidičovy sedačky - přerušení, buď dečka KO nebo vedení k ní co ti dělá ta klima? Vyhrev zatim nemam funkcni jen mam natazenou kabelaz jeste mi chybi pripojeni bily kablik do gateway. No klima dela to ze zavre privod vzduchu a nechladu a nepousti vetrak (mozna ze je to chyba kdyz jeste nemam vymeneny ten vstup s jednim motorkem) nemohu to sehnat hruza.A jeste ta kabelaz to je horsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Nauč se Německy ...jinak na klapku je fígl. Dáš starej climatronik...dáš vnitřní okruh a čekáš až se přepne...pak vytáhneš se zaplým vnitřním okruhem klíček a dáš nový toť vše...pokud ti jde jen o to že se ti ta klapka zavře tak tohle je "řešení"...pokud ti to nechladí z důvodu, že nejde kompresor tak máš smolíka, protože výměna kompresoru nepomohla a jak jsem psal problém je, že prostě motorová jednotka dá přes can povel climatroniku zastavit kompresor a ten poslechne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 30. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Tak ani výměna kompresoru nepomohla chová se to stále stejně.Pokud by měl někdo zájem o starší plně funkční kompresor Zexel 1KO 820 803 N tak se ozvěte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 8. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Tak dnes druhá návštěva u pana ČERMÁKA a nic,stále nechladí.Zkoušel jinej klimatronik i gateway a nic. Pak mě dorazil když mi řekl to co už dávno vím že to motorová jednotka nespustí a že neumí s klimatronikem komunikovat přes UDS protokol.A řekl si o tři kila a všechno co rozebral jsem si musel složit. Tak jsem se ptal jestli tam půjde dát jiná motorová jednotka která by s klimatronikem komunikovala a prej že to nejde.Jen tam vrátit původní klimatronik a smířit se stím. Najde se někdo kdo to zvládne rozchodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 8. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Tak po návštěvách odborníka z Bakova nad Jizerou jsem to nevzdal a obrátil se na člena ferda25 a ten to dokázal zprovoznit co stím provedl nevím ale důležitý je že je machr a dokázal to! Tím to mu ještě jednou mnohokráte děkuji. Ferdo jsi třída v oboru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Jo jo.. Ferda umí,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 A co s tim Ferda 25 udelal??? Nebo jde o tajne Know-how?? Asi dost lidem by to dokazalo pomoct.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 Mohli by jste poradit kde je chyba mam ten sami problem.Děkuji za rady A co s tim Ferda 25 udelal??? Nebo jde o tajne Know-how?? Asi dost lidem by to dokazalo pomoct.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 řešil sem ten samý problém na motoru 1,9TDI/77kW BKC, nakonec ke spokojenosti zákazníka se vše vyřešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.