Carlo Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Nemám nic proti pájení a smršťovací bužírce, ale airbag je přeci jen airbag a protože to asi budu řešit, chci se zeptat: - Dá se ten airbagový konektor skutečně rozdělat a přepinovat? - Na poslední Octavie Tour se taky dávaly ty nové volanty, nejspíš taky s tím novým konektorem airbagu, ne? Pak by tam museli dávat ten klasický kroužek (protože sloupek a páčky zůstávají jako dřív) jen právě už s tím novým konektorem airbagu. Měl to už někdo rozdělané? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
die Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Když už jste u volantu, nevíte někdo jestli jde vyndat vnitřní plast se znakem z volantu Toura? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Chceš chrómový rámik? Ja rozmýšľam nad RS volantom, tam stačí odpojiť airbag, dať dole veniec a nasadiť airbag? (Yeti, takže ABG rovnaký) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
die Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Přemýšlím o něčem jiném jen potřebuju dostat ten plast z té "kůže" pro malou designovou úpravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeba Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Zdar hoši, je rozdíl v průměru mezi OI obyč volantem a OI RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 ja som menil multifunkcny za R32 a boli rovnake... R32 ma priemer ako RS. len netusim ci MF je rovnako velky ako obycajny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kuděla Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Mohl by někdo poradit jak se zapojením? Fialový konektor jsem pochopil že bude asi k rozbušce nebo něčemu takovému ve volantu, dále mi z volantu trčí faston na černém drátu a do konektoru vedou dva žluté a dva černé dráty ty se zapojují kam? Díky za radu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert16 Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 caute chlapi , mam octavku 2003 s multi. volantom , chcel by som tam dat volant z novšej octavky samozrejme multi. ale neviem ako to je zo zapojenim a čo všetko sa musi vimenit , kedže mam ovladanie tempomatu na volante tak by som chcel aby to fungovalo aj na tom novom volante , poradte aky volant a či sa to vlastne da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 nepůjde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 caute chlapi , mam octavku 2003 s multi. volantom , chcel by som tam dat volant z novšej octavky samozrejme multi. ale neviem ako to je zo zapojenim a čo všetko sa musi vimenit , kedže mam ovladanie tempomatu na volante tak by som chcel aby to fungovalo aj na tom novom volante , poradte aky volant a či sa to vlastne da Zeptej se Jirky ten MF volant z dvojky rozchodil: http://forum.skodahome.cz/topic/98902-octavia-ostrava/page__view__findpost__p__1545561 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Mam dojem ze i Adleros rozjel face mf na predface Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 rozchodil 2 tlačítka, to není rozchození.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Kdo rozchodil jen dvě tlačítka? Co já vím tak Jirkovi funguje volant komplet. Vůbec, pochybuji že by se právě on spokojil "jen" s dvěma tlačítkama. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert16 Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Zeptej se Jirky ten MF volant z dvojky rozchodil: http://forum.skodaho...ost__p__1545561 No už som mu pisal , ten ma už nahodeny multi. volant a vypada to super, mne ide hlavne o ovladanie tempomatu , ale zatila bez odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Kdo rozchodil jen dvě tlačítka? Co já vím tak Jirkovi funguje volant komplet. Vůbec, pochybuji že by se právě on spokojil "jen" s dvěma tlačítkama. ten volant má dva rollery, a na každé straně dvě tlačítka!!! na levé straně rozchodil dvě tlačítka na tempomat!! na levé straně je hlasitost a přepínání skladeb!! další funkce jsou přepínání pal.pc na pravém rolleru, přepínaní pamětí na pravém rolleru, levý roller je hlasitost a mute.. ještě jsem zapomněl na přepínání mezi položkama maxidotu.. nic z toho mu nefunguje!!! to se ti zdá kompletní.. rozchodit to jako on není problém, ale když nefunguje 80% volantu tak to dle mého nemá cenu!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Ještě jednou, kdo? Jirka píše, že mu MF volant funguje. Nepíše nikde, že to má nějaké omezení, ale dost možná se tím jen nechce "chlubit", nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 (editace) Omezení samozřejmě mám. A to protože jedničková octávka nenabízí žádnou z těch funkcí, které tady milhaus vypsal. Proto je logické, že v jedničkové octě nikdy nebudou fungovat. Ale jde o to, že funkce, které jsou na MF volantě u jedničkové octávky jsou zachovány a FUNGUJI i na volantu novém. A to je nejspíš to na co se Robert16 ptal. Čili má odpověď zní - ANO nový MF volant podporuje funkce starého MF volantu a je tedy možné ho použít. Uznávám - úprava to není jednoduchá a nedá se "zmáknout" za pár hodin, ale JDE TO. Už to tak mám rok a pořád tuto úpravu považuju za jednu z nejlepších, co jsem na autě udělal. EDIT: Aby tedy bylo jasné, co mi funguje (hlavně tedy pro Milhause, ať má realný pohled na věc) : Na novém volantu ovládám komplet tempomat, hlasitost rádia a lazení stanic/přepínání skladeb. Vic funkcí na jedničkovém MF volantu není. Robert16: promiň, že jsem neopdověděl - musím si ve zprávách udělat pořádek. Editováno: 5. Listopad 2012, autor: jirina5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 velice přesná odpověd, nyní už si všichni udělají obrázek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert16 Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 toto som chcel počut a niaky skrateny postup ako na to ? či budem ešte niečo potrebovat okrem noveho volantu , či to je iba o prepinovani kablov aby to všetko sedelo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 psal jsem Ti SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 moja povodna otazka bola ci je volant z O2FL s chromovym usmevom je mozne zamontovat do O1 (bez multifunkcie). odpoved je ze ano, len treba prepinovat konektor na bagu. cize, mate niekto schemu ako to treba prepinovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Ale houby nepinujes , z bagu ti trci takove kabliky , ty vymenis a je to ono schema na 3 tri draty by asi bylo zbytecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.