Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

1.Stretli ste sa uz s tymito striebornymi (asi 56 mm) znakmi Skoda? Neviem, kde je mozne ich kupit :help:

2. Potreboval by som kupit aj 60 mm znaky Skoda do diskov Dezent, ale vsetci predajcovia tychto diskov predavaju len samolepky, ktore toho vela nevydrzia... :feve:

post-10844-1269601147,781_thumb.jpg

post-10844-1269601154,0781_thumb.jpg

Niekto kto jazdi do Nemecka, tam je to origo diel - príslušenstvo, myslím si, že keby sa dalo zistiť obj. číslo, možno by sa to dalo objednať aj u nás, lenže za koľko...

• Autor

je to aj v ETKE?

Tak to neviem ,v D a salone som to vydel na kolesách od Dezentu ako príslušenstvo Škoda.

• Autor

Ale Dezent potrebuje 60 mm znaky a tie na mojich obrazkoch maju 56 mm - lebo su pouzite v orginalnych diskoch VW...

čau já bych měl na prodej takovy jsou novy cena 400,- + 80 pošta kdyžtak jestli bys měl zájem mi napiš SZ dík.

post-39130-1269777916,8692_thumb.jpg

• Autor

Vdaka, ale ja uz mam jednu nahradnu sadu. Potrebujem 60 mm - a tie tvoje su orginal 56 mm, nie?

no newim jestli to je 56mm zezadu je takovy kolečko s šipkou a okolo tej šipky je 60 a ukazuje na číslo 8 jinak dokola jsou čísla.

• Autor

to je asi len nejaky sposob znacenia datumu - ja tam mam pri tej sipke 30...

• 1 měsíc později...

Nemáte nové info o těch větších znáčcích? Jsou v DE běžně k sehnání? Docela bych je na zimáky koupil...

• Autor

nikde nic :( Iba tie trapne nalepky :feve:

Škoda, zkusím ještě třeba dovozce ...já mám ty kola snad i schválený pro VW group, tak jestli to existuje, mělo by to jít sehnat!

• Autor

Ake mas disky?

Nevím, jestli to poznáš z avataru, jsou to nějaké nejlevnější pětipaprskové tuším Dezenty (?)... Původně jsem chtěl nějaké jako chromované, ale nebyli skladem, mám jiné stříbrné... Najdu přesný typ.

• Autor

To je v podstate jedno, vsetky znacky koncernu AEZ (Dezent, Dotz, Enzo) maju 60mm znaciky...

Máš pravdu, porovnával jsem to s letníma origo Škoda a ty jsou menší (ty znáčky). Dovozce je tuším alcar, tak se zkusím poptat...

• Autor

no prave, napisal som maily asi 4 dovozcom a len jeden mi odpisal, ze ma gelove nalepky - ktore mi vydrzali necelu zimu :feve:

Aha, ty nálepky byly od dovozce. Tak ještě jestli dobře viděl DavidSK, zkusit to v DE...

• Autor

Vcera som pozeral nemecky ebay a nasiel som zas len tie gelove nalepky a jednu sadu tych striebornych znakov Skoda (len do orginal diskov) za 25€, ale neposiela ich mimo Nemecko :feve:

Tak už jsou asi jen dvě možnosti. Jestli má DavidSK pravdu, tak navštívit (nebo kontaktovat) salon v DE ...a nebo nechat ty původní.

• Autor

Dezent tie krytky Skoda asi nikdy nebude vyrabat, lebo by siel sam proti sebe - maskovat svoje logo na diskoch (a este robit reklamu Skode)...

Samolepky na středy disků jsem sehnal na http://www.autolepky.cz/

Můžete se vybrat z různých log a dokonce si nechat vyrobit samolepku podle sebe. Vyrábějí je i ve 3D stylu a vypadají velice dobře.

to 'Kvido27':

Samolepky nikdo nechce=moc nevydrží!

Já si koupil ty 3D - logo je zalitý v nějaký pryskyřici. Materiálově to je stejný jako originální VW středy co jsem měl na OI.

• Autor

to 'Kvido27':

Samolepky nikdo nechce=moc nevydrží!

suhlas - 10 tyzdnov v zime a boli dole...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.