Cjoctavian Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 1.Stretli ste sa uz s tymito striebornymi (asi 56 mm) znakmi Skoda? Neviem, kde je mozne ich kupit 2. Potreboval by som kupit aj 60 mm znaky Skoda do diskov Dezent, ale vsetci predajcovia tychto diskov predavaju len samolepky, ktore toho vela nevydrzia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Niekto kto jazdi do Nemecka, tam je to origo diel - príslušenstvo, myslím si, že keby sa dalo zistiť obj. číslo, možno by sa to dalo objednať aj u nás, lenže za koľko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 je to aj v ETKE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Tak to neviem ,v D a salone som to vydel na kolesách od Dezentu ako príslušenstvo Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Ale Dezent potrebuje 60 mm znaky a tie na mojich obrazkoch maju 56 mm - lebo su pouzite v orginalnych diskoch VW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 čau já bych měl na prodej takovy jsou novy cena 400,- + 80 pošta kdyžtak jestli bys měl zájem mi napiš SZ dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Vdaka, ale ja uz mam jednu nahradnu sadu. Potrebujem 60 mm - a tie tvoje su orginal 56 mm, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 no newim jestli to je 56mm zezadu je takovy kolečko s šipkou a okolo tej šipky je 60 a ukazuje na číslo 8 jinak dokola jsou čísla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 to je asi len nejaky sposob znacenia datumu - ja tam mam pri tej sipke 30... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Nemáte nové info o těch větších znáčcích? Jsou v DE běžně k sehnání? Docela bych je na zimáky koupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 nikde nic Iba tie trapne nalepky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Škoda, zkusím ještě třeba dovozce ...já mám ty kola snad i schválený pro VW group, tak jestli to existuje, mělo by to jít sehnat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Ake mas disky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Nevím, jestli to poznáš z avataru, jsou to nějaké nejlevnější pětipaprskové tuším Dezenty (?)... Původně jsem chtěl nějaké jako chromované, ale nebyli skladem, mám jiné stříbrné... Najdu přesný typ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 To je v podstate jedno, vsetky znacky koncernu AEZ (Dezent, Dotz, Enzo) maju 60mm znaciky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Máš pravdu, porovnával jsem to s letníma origo Škoda a ty jsou menší (ty znáčky). Dovozce je tuším alcar, tak se zkusím poptat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 no prave, napisal som maily asi 4 dovozcom a len jeden mi odpisal, ze ma gelove nalepky - ktore mi vydrzali necelu zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Aha, ty nálepky byly od dovozce. Tak ještě jestli dobře viděl DavidSK, zkusit to v DE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Vcera som pozeral nemecky ebay a nasiel som zas len tie gelove nalepky a jednu sadu tych striebornych znakov Skoda (len do orginal diskov) za 25€, ale neposiela ich mimo Nemecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Tak už jsou asi jen dvě možnosti. Jestli má DavidSK pravdu, tak navštívit (nebo kontaktovat) salon v DE ...a nebo nechat ty původní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Dezent tie krytky Skoda asi nikdy nebude vyrabat, lebo by siel sam proti sebe - maskovat svoje logo na diskoch (a este robit reklamu Skode)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido27 Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Samolepky na středy disků jsem sehnal na http://www.autolepky.cz/ Můžete se vybrat z různých log a dokonce si nechat vyrobit samolepku podle sebe. Vyrábějí je i ve 3D stylu a vypadají velice dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 to 'Kvido27': Samolepky nikdo nechce=moc nevydrží! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido27 Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Já si koupil ty 3D - logo je zalitý v nějaký pryskyřici. Materiálově to je stejný jako originální VW středy co jsem měl na OI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 to 'Kvido27': Samolepky nikdo nechce=moc nevydrží! suhlas - 10 tyzdnov v zime a boli dole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.