malejmirda Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Zdravím koupil jsem Octavii 1.9 SDI 50kw a když jí sešlápnu na podlahu černo šedě kouří a nejede. Zkoušel jsem jí pořádně na trojku do kopce vyčistit výfuk ale kouří to pořád stejně. Asi to moc nepojede s 50kw ale ten kouř? Jinak starty o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Co filtry kdy se měnily naposledy? Nebo je špatný egrventil to pak hulí a nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 nastavení rozvodů a předvstřik je OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Sundat sání a překontrolovat, asi zanesené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malejmirda Vloženo 28. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Moc díky za rady vše překontroluju a pak určitě napíšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malejmirda Vloženo 4. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Tak jsem vše zkontroloval co jste napsali a jedinej EGR nechodil. Byla už zaslepená hadička k němu ale zůstal viset. Takže vše vyčištěno rozchozeno a už to lítá jako drak (teda v rámci SDi) a nekouří. Díky všem a jinak je na prodej zde: http://www.annonce.cz/detail/Skoda-Octavia-1-9-SDi-10359632-W3MY88.html?sess_token=U1RfOTkyNjI6NGJiOGU0MTc6eTXf9Jyy0RmRBI32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.