Přejít na obsah

Musím u sebe osvědčení o emisích?

Demonicus

Doporučené příspěvky

Zdravím škodáky a škodačky :)

Jsem tu docela novej. Koupil jsem si auto Fabii 1,4MPi a řeším teď dilema. Při nákupu vozidla mi nedali takovou tu oranžovou kartičku o tom, že jsem dělal emise. Došlo mi to až později, že ji nemám. No a tak jsem začal zjišťovat co s tím. Zavolal jsem k nám na místo, kde dělají emise, jestli by mi mohli vystavit duplikát, když nevím, kde byly původní emise dělané. Prý ne, ale že tu oranžovou knížečku (on tomu pán na drátu říkal jinak :) ). Není prý nutno ji sebou vozit, že mi stačí malý techničák a zelená karta (u té pokud vím, mám vozit originál i duplikát). Nezdálo se mi to, tak jsem zavola na jinou STK kontrolní stanici a tam mi řekli totéž.

Tož co vy na to ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kam by jsi ji chtěl vozit?:) jestli myslíš na STK, tak tam to maj v systému....jestli myslíš kvůly kontrole PČR, tak "kartička o emisích" nepatří mezi doklady potřebné k provozu a řízení vozidla - ORV, ŘP, zelená karta ;) navíc datum platně STK EMISE je uveden na zadní rz na známkách

vše máš uvedeno v zákoně číslo 361/2000 Sb. - o provozu na pozemních komunikacích ;) paragraf tuším 6

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...