Demonicus Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Zdravím škodáky a škodačky Jsem tu docela novej. Koupil jsem si auto Fabii 1,4MPi a řeším teď dilema. Při nákupu vozidla mi nedali takovou tu oranžovou kartičku o tom, že jsem dělal emise. Došlo mi to až později, že ji nemám. No a tak jsem začal zjišťovat co s tím. Zavolal jsem k nám na místo, kde dělají emise, jestli by mi mohli vystavit duplikát, když nevím, kde byly původní emise dělané. Prý ne, ale že tu oranžovou knížečku (on tomu pán na drátu říkal jinak ). Není prý nutno ji sebou vozit, že mi stačí malý techničák a zelená karta (u té pokud vím, mám vozit originál i duplikát). Nezdálo se mi to, tak jsem zavola na jinou STK kontrolní stanici a tam mi řekli totéž. Tož co vy na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 je to tak, nemusíš vozit emise s sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demonicus Vloženo 29. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Takt to čumím Nechtělo se mi tomu moc věřit. Dík moc. Jen tak pro info, ví někdo, o jaký § se to opírá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 kam by jsi ji chtěl vozit? jestli myslíš na STK, tak tam to maj v systému....jestli myslíš kvůly kontrole PČR, tak "kartička o emisích" nepatří mezi doklady potřebné k provozu a řízení vozidla - ORV, ŘP, zelená karta navíc datum platně STK EMISE je uveden na zadní rz na známkách vše máš uvedeno v zákoně číslo 361/2000 Sb. - o provozu na pozemních komunikacích paragraf tuším 6 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demonicus Vloženo 30. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Děkuji všem za pomoc, kdyby to někoho zajímalo detainlě, je to tady http://zkracovatko.cz/l38 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.