vinos Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Zdarec, dělal někdo z vás na komplet výměně řízení? Myslím tím komplet skříň i s tyčkami ... Co všechno musí dolů, jak je to časově náročné.. Nebudu to dělat sám, jen servis tvrdí tři dny což se mi zdá nějak moc. martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Dělal jsem to na OII a zas tak náročný to není (OI je jednodušší) a 3 dny tak to je mazec asi nemaj auto na ježdění pro sváču.Dopoledne v klidu rozebrat a vyndat vyměnit nandat složit seřídit geometrii a je hotovo.Odpoledne jezdíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Pokud nevznikne problém,tak bych to viděl asi jako ACEK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 pul dne max den když by to dělal fakt lempl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Jo jo spis jak rika acek nemaji auto na svacu =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Asi si zjistěj co maj objednat 1den, čekat než to přivezou 2den, a pak budou dělat 3 den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Nesměj se tomu, ono to tak vážně chodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Já to vím to je u těhle servisů normální dělaj si časovou rezervu kdyby něco.Ale sranda musí bejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 zdravim ked sa uz bavime o serve tiez ma caka vymena kedze sa nejako roztieklo... nasiel som inzerat http://www.autobazar.eu/sk/servo-riadenie-golfoctavialeon-id1030533.html TRW a KOYO co su to za znacky lebo cena 150 eur sa mi zda az podozrivo dobra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinos Vloženo 4. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 zdravim ked sa uz bavime o serve tiez ma caka vymena kedze sa nejako roztieklo... nasiel som inzerat http://www.autobazar.eu/sk/servo-riadenie-golfoctavialeon-id1030533.html TRW a KOYO co su to za znacky lebo cena 150 eur sa mi zda az podozrivo dobra? už jsi ho měnil?? ta cena je opravdu velmi divná.... já ho mám od cc autodily za 6500 čk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbokocur Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 zdravím vás mám octaviu 1.9 TDI 66 kW sedan, facelift 2003. kľakol mi servovalec, aj čapy boli už v prdeli, tak som namiesto repasu za 170 € kúpil fungel nové riadenie TRW na skoda-dily.cz za 260 €. dnes som sa to odhodlal vymeniť, ale narazil som na problém. je potrebné demontovať takú plechovú časť, zrejme nosník motora, inak sa tam dostať asi nedá. je nutné pred demontážou tohto nosníka motor zavesiť na kladku? alebo ho ešte niečo drží? možno by som si zrepasoval aj turbo. podtlakovú banku novú už mám zakúpenú Garett, hadičky tiež aj tesnenia ... len tam ešte aj asi pravú polos treba dať dole dík za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Pokud myslíš ten naspod motoru uprostřed, tak klidne odmontuj. Motor drží nahoře po bocích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.