Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Včera mi děti otvíraly a zavíraly el.okna na zadních dveřích a pořádně v jednech něco ruplo.Tak jsem to dneska kotroloval a okno padá samo dolů.Ve dveřích jsem našel kousky plastů.Je rozlámanej jezdec co spouští okno.Je to ten co za něj tahaj lanka el.motorku.Ještě jsem tam našel 2 bílé plastové bazmzeky,ale ty jsou celé.Nevím kam to patří.Prosím nemáte nědko plánek jak je to tam zapojené a kde bych prosím vás sehnal toho jezdce.Přikládám foto toho jezdce.Děkuji všem za pomoc...... -_-

tusim ze mas rok 97-99 toho jezdce budes muset koupit na feceliftovou verzi tu co mas ty asi uz nesezenes taky sem ji shanel a potom jeste koupit takovou tu sverku (facelift) co drzi okno a je zacvakla v tom jezdcu bohuzel kdyz sem to daval dohromady tak sem to zapomel vyfotit ja mel jeste zamotany lanko atd. jinak cena jezdec +-100 Kč a sverka+- 200 Kč :D:D

• Autor

Ano je to ročník 98.Lanka jsou taky polámaná.. :( Mám možnost koupit ovládání těch zadních el.oken ""800 kč"",ale z ročníku 01.Nevím zda to tam půjde? :o

tak to nevim jestli to pujde ale ty lanka jdou namotat spatky na toho sneka co je u toho motorku na tom sneku je cernej kryt a ten drzi na trech mistech je to takovej ohnutej plech do krouzku tak ty se odvrtaj sunda se kryt namotaji se lanka a potom se to slozi s5 a daji se tam 3 sroubky s matickou skodfa ze sem to nefotil kdyz sem to delal :wallbash::wallbash::wallbash:

• Autor

V mototechně mě nábízela nějakej bílej plastovej jezdec,ale bylo to jinačí než ten co mám já... :(

Ahoj. Vim ze se toto stava casto u Oct. A tak se chci zeptat zda se toho muzu vyvarovat zda to pekne namzu ty tahla a pod. nejakym olejem ci vazelinkou a nebo grafitem. Nerad bych aby me to nekdy taky kruplo. Zda se tohle nedeje jenom diky tomu ze je vse suche a motorek ma dost prace az se vse predre. Moc diky vsem ahoj Vita

vzdyt rikam ze tu starou kostku nesezenes musis koupit tu bilou je jinaci a proto musis koupit i ty kleste co drzi okno musi to byt vse na facelift a to jestli se ti to nestane kdyz vsechno namazes to nevim ale ta cerna kostka ma hrozne tenky steny ta praska jen se na ni spatne podivas

• Autor

Ty klešte co drží okno to je na obrázku s tím číslem 14 ?

myslim ze to je ono sou to dva plechove vylisky sešroubovany k sobe a mezitim je prehnuta guma a vni zasunuty okno a cely je to zacvaknuty do toho jezdca

Kup to celé nové z faceliftu a je to.Taky to mám po 800,kompletní stahovačku

• Autor

COSBY....a bude to sedět na octavu 98

Bude to sedět,měnil jsem všechny ruční stahovačky na elektrické.Mám 99 a dával jsem faceliftové.

Mne to tiez ruplo na obidvoch zadnych dverach, tak som kupil nove koplet stahovanie a je vybavene, ten plast co sa tak rad lame je na tych novych faceliftovych pevnejsi, ja mam 97 a pohode to sedelo.

• Autor

Všem dík za odpovědi.Ještě malá otázečka.. ;) Když zamykám auto(nemám D.O)klíčkem tak centrál zavře dveře,ale ještě někdy motorky cvakou tak na dvakrát a při vložení klíčku do zapalování se ozve motorek ZL dveří..... :( .Měl jsem víc aut s centrálem,ale žádné to tak nědělalo.Až na Octávě. :unsure:

Všem dík za odpovědi.Ještě malá otázečka.. ;) Když zamykám auto(nemám D.O)klíčkem tak centrál zavře dveře,ale ještě někdy motorky cvakou tak na dvakrát a při vložení klíčku do zapalování se ozve motorek ZL dveří..... :( .Měl jsem víc aut s centrálem,ale žádné to tak nědělalo.Až na Octávě. :unsure:

Tak to by zaujimalo aj mna, mne to robi tiez a na tych istych dverach

Moje 98 to dělala taky. V servu zámku byly studeňáky. Projevovalo se to i tím, že po otevření dveří se nerozsvítilo osvětlení interiéru. Po proletování spojů OK.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.