viewer Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 Tak jsem si všiml že pod Favoritem jsou nějaké kapky oleje, koukal jsem, a vypadá to že to prosakuje asi někde za řemenicí. Jde jednoduše sundat řemenici a dát nové gufero nebo je to problém ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dol Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Tak jsem si všiml že pod Favoritem jsou nějaké kapky oleje, koukal jsem, a vypadá to že to prosakuje asi někde za řemenicí. Jde jednoduše sundat řemenici a dát nové gufero nebo je to problém ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dol Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Lze,při první výměně jsem poškodil otvor pro Gufero, následně jsem vyměnil víko i řetěz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiktir Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 sundat řemenici a vydloubnout to gufero,nejlepší je do něj našroubovat samořezný šrouby a za ně ho vytáhnout,hlavně nedloubat okolo a nepoškodit to usazení,nový můžeš máznout po větším obvodě lukoprenem.zpět naklepni třeba přes trubku která bude sedět po hraně většího obvodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.