Publikováno Březen 31, 201015 r Cau Panove! Strasne ma laka dat do octavie tdi sport filter... do povodneho boxu nechem kvoli cene... Rozmyslam, ze si vyrobim box na sport filter... a spravim aj privod vzduchu z predu... Viete mi pomoc ake by mali byt rozmery boxu ? aky privod spravit aky sa zmestilo a aby aj neako vyzeralo... alebo staci len ked necham neaku rezervu okolo filtra... aky mi odporucate...cena Vs. vykon... nieco taketo + spravit aj vrch http://www.tuning.sk/dokument-skoda-octavia-16-sr-sanie-green-filter-termo-izolacia-cobra Vdaka
Březen 31, 201015 r Autor dovod ? pozri spodny obraz, vsetky privody su zanechane ako na povodnom principe len je tam sportfilter ani takto to nieje "dobre" ? ? ? Upraveno Březen 31, 201015 r od TeeBee008
Březen 31, 201015 r To juke.box a houmik: A proč zničím motor a turbo?? A proč ne do TDI?? To by mě zajímalo.
Březen 31, 201015 r no to by mě taky zajimalo proč by to melo něco udelat turbu nebo motoru? v klidu si to tam dej, jen si ho nech pravidelne vyčistit.
Březen 31, 201015 r nekde jsem na to cetl oduvodneni, jestli to tak neni, tak se omlouvam, bylo to tam docela logicky
Duben 1, 201015 r Jasně ,že nedávat! Nehledě na to,že budeš mít zamaštěný celý sání. Ale už se to tu taky řešilo ! Není nad papírák a kdo nevěří at zkusí
Duben 1, 201015 r staci si polozit jednu otazku, na co tam je vzduch. f., a je jedno jestli takovej nebo makovej, jen je nevyhoda u sport. f. ze se musi casteji cistit protoze je otevreny, autu to nic neudela, jen max majitel nebo provozovatel ho uzenou, na druhou stranku je to k nicemu tam davat sport. f., i s original f. jezdi zive a pruzne, se sport. f. nebude nijaka zmena, max jiny zvuk motoru. A polozte si otazku, ma cenu vrtat do neceho co pracuje jak ma? (cim vic se vrtate v hovne tim vic smrdi)
Duben 1, 201015 r Autor katze,pridam sa k stane NEDAVAT ! dakujem vsetkym. admin moze byt LOCKnute ! Upraveno Duben 1, 201015 r od TeeBee008
Duben 2, 201015 r a do benzinu to taky nedávat?? taky zničím motor a turbo???? to asi vítr ne??? ale vím že známý má 1,9TDI 96kw nachipovanou jak jsme ho tam dali tak říkal že to jede trochu huř tak nevím no
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.