Přejít na obsah

stahování oken, centrální zamykání - spálená pojistka

lukx1

Doporučené příspěvky

Ahoj, potřeboval bych poradit, poslední dobou mi začala praskat na Octavce I 2003 1,9tdi 81kw praskat pojistka viz obr.

Vypozoroval jsem, že před tím začne na palubce svítit kontrolka na otevřených dveří, ikdyž jsem všechny dveře a kufr zkontroloval, kontrolka stále svítí. Následně se přepálí tato pojistka :o(((

Dokáže mne někdo navést, nebo poradit co vyzkoušet??

Díky moc za každou radu

post-37093-1270111373,9412_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nejsou přelámaný dráty v nějaký pruchodce do dveří a nezkratuje se to tam?

Zkoušel jsem s tím hýbat u řidiče a nic se neděje, překvapilo by mne kdyby to byli jine dvere, vetsinou jezdim sam..

Da se to nejak jednoduse zjistit?

Odkaz ke komentáři

Tak problém přetrvává :o(((

Zkoušeli jsme diagnostiku, pokud je pojistka spálená, nespojíme se s řídící jednotkou, pokud pojistku vyměním, spojíme se a vše funguje jak má, pak zase třeba někam jedu a pojistka se spálí...

Nevím v tuto chvíli co s tím a jak začít hledat tu závadu, nenapadá někoho něco??

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Ahoj kluci, tak asi opraveno, uff :)

Nakonec jsem vypozoroval, ze se to stane vetsinou kdyz se otevrou dvere u spolujezdce.

Takze jsme se o vikendu pustili do techto dveri a hle, nasli jsme kabel ve sloupku. Od dveri vede kabel pres pruchodku do sloupku, tam je pres konektor napojenej. No a mezi pruchodkou a tím konektorem se jeden kabel presoupal pres ostrou hranu az na vlákna skratovalo to s kostrou a následne vzdy spálilo pojistku.

Tak treba to nekomu nekdy pomuze :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...