mzizam Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Zdravim byl bych opravdu moc vdečnej za odpoved na me tema mam skoda fabia 1,4MPI 50kw rv. 2001 občas se mi rozsvití oranžovy symbol volantu a stune mi volant po prečtení vaších odpovedí jsem došel k záveru že jde o špatne čidlo uhlu otačení .čidlo jsem sehnal NOVÉ vymenil jsem ho mam TRW. jeden den to makalo jak melo dnes mi to dela zase po nekolika kilometrech a vypnuti motoru a opetovném nastartovani servo zase maka jak ma myslite že to chce jeste na diagnostice smazat predchozi zévady??? nebo je problem jinde??? jen zaverem bych chtel rict že cidlo uhlu otačeni umim sehnat nove za 1500kč to pro ty co maji podobny problem ,protoze jak jsem zde cetl jde o častou zavadu fabii do roku 2003 dekuji všem s pozdravem mzizam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Predpokladam že prave ta nizka cena toho čidla bude problem že to bude iba čidlo x čiže repasovane. To potom možeš meniť na reklamaciu každy tyždeň. Kup tam origo a budeš mať pokoj. (ale to je len moj nazor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 (editace) Předpokládám že oleje tam máš dost. Editováno: 2. Duben 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Odchází ti kabelový svazek v motorovém prostoru.Bolest fábií.Pokud máš kabelový svazek v plastové liště tak je to jasný postupně uhnívaj kabely v bužírce a na pohled není nic vydět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mzizam Vloženo 3. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 jojo,olej je v poho. jinak dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mzizam Vloženo 3. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 Hm....Nejsi první kdo mi to říkal Díky Moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mzizam Vloženo 4. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Predpokladam že prave ta nizka cena toho čidla bude problem že to bude iba čidlo x čiže repasovane. To potom možeš meniť na reklamaciu každy tyždeň. Kup tam origo a budeš mať pokoj. (ale to je len moj nazor) Zdravim diky za tvoji odpoved hned vcera jsem cidlo odpojil dnes jsem s odpojenym cidlem jel do prace a asi cca po 4 kil totalnbe tuhej volant myslis ze mam ende cerpadlo serva??? jinak na utery jsem objednany do škodovky diagnostiku dik za opoved mzizam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddodino Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 ja som tie odpojil cidlo, kym bolo zapojene tak kolisalo napetie, ako som ho odpojil tak je ok aj cerpadlo necuka, akurat ide trosku tqazsie volant ked otacam na mieste. LEN BY MA ZAUJIMALO AKO DLHO MOZEM JAZDIT BEZ CIDLA, NEMOZEM ODPALIT CERPADLO ALEBO CELE RIADENIE??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 ja som tie odpojil cidlo, kym bolo zapojene tak kolisalo napetie, ako som ho odpojil tak je ok aj cerpadlo necuka, akurat ide trosku tqazsie volant ked otacam na mieste. LEN BY MA ZAUJIMALO AKO DLHO MOZEM JAZDIT BEZ CIDLA, NEMOZEM ODPALIT CERPADLO ALEBO CELE RIADENIE??? mam to sam nemuzes nic odpalit ale jde o to ze je to nebezpecne z toho hlediska ze pokud budes treba zatacet a nepujde ti servo budes tocit volantem a ono se treba najednou servo splasi a zapne se muzes tak nekam to napalit .. v mem pripade mam nahnilou kabelaz ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.