L 3000 Vloženo 2. Duben 2010 Vloženo 2. Duben 2010 Ahojky Všichni!!! Stal jsem se hrdým majitelem ROOMSTERA DUO,1.2 HTP 51kw. A rád bych mezi vás majitele Roomstíků. Mám ho jen chvilku,ale jsem zněj naprosto unešenej , přiznám se,že mě příjemně překvapil,koupil jsem ho hlavně kvůli vnitřnímu prostoru,to víte mám dvě dítka . A samo si mě dostal jeho vzhled!!! Jízda je sním velmi příjemná. Citovat
Lewis Vloženo 2. Duben 2010 Vloženo 2. Duben 2010 Zdravíme naprostého nováčka. Vyfoť autíčko a hod sem i nějaké fotky a detailnější popis.... Citovat
L 3000 Vloženo 3. Duben 2010 Autor Vloženo 3. Duben 2010 Ahojky všichni.Fotky dodám hned jak přezuju na letní litý kola to aby Roomster pěkně ladil . Takže vám ho aspoň trochu popíšu. Můj krasevec je ROOMSTER Style DUO 1,2 12V HTP 51kw. Barva Červená corrida+Bílá střecha na spodku dveří je velká bílá nálepka Roomster. Stou bílou střechou je to naprosto super!!!!! Uvidíte jak dodám fotky!!! Jinak Kluci taky bych se rád stal členem RoomsterClubu. Citovat
L 3000 Vloženo 5. Duben 2010 Autor Vloženo 5. Duben 2010 Chtěl bych se zeptat,mám poruchu na svém novém Roomstíkovi . Vybila se mi baterie,Žena ráno přijela do práce vše v pohodě,večer chtěla odjed a nešlo odemknot dálkovým ovladačem,ani se nerosvítily kontrolky natož nastartovat,asistenční služba řekla,že to nedobíjí,v sobotu před velikonocema jsem byl v servisu a řekli,že něco bere broud s baterky ikdyž je vše vypnutý......bohužel neměli eletrikáře tak to vezu zítra do servisu. Nemáte někdo stím zkušenosti,stalo se to někomu????? Jsem stoho rozladěný-nové auto a hned do servisu!!!!!! Citovat
L 3000 Vloženo 10. Duben 2010 Autor Vloženo 10. Duben 2010 Přezul jsem na letní litý kola a vypadá to nádherně moc mu to sluší!!!! Koukně te na fotky!! Jinak k té závadě-nic nezjistily dokonce ani ten odběr co naměřily v sobotu!! Roomster je prej v naprostém pořádku a vůbec netuší proč se ta baterka tak vybila!!! Snad mají pravdu a vše je OK Citovat
Luďa Vloženo 10. Duben 2010 Vloženo 10. Duben 2010 Pěkný auto. Podle tvýho popisu sem se děsil co tam máš za samolepku, ale tenhle polep na tý červený je moc pěknej. :palec2: Citovat
piskot Vloženo 10. Duben 2010 Vloženo 10. Duben 2010 Nemas tam nahodou namontovane neorigo autoradio?? Me to delalo jedno ze tri radii co jsem v aute mel. Proste se nevypinalo a asi 3x me to vybilo baterku. Pak se radio vymenilo a vse v poradku:-) Citovat
drag84 Vloženo 10. Duben 2010 Vloženo 10. Duben 2010 Pripajam sa. Mne sa to stalo s jednym radiom v Golfe II. Predosle OK a nove vymlatilo baterku. Ak je to neorigo radiom - da sa zapojit tak, aby fungovalo stale alebo aby vypinalo ked vytiahnes kluciky. Staci sa pohrat so zapojenim zlteho a cerveneho kablika. Citovat
L 3000 Vloženo 10. Duben 2010 Autor Vloženo 10. Duben 2010 Ta samolepka ja originál Škoda,je super Rádio bylo ve výbavě,nevím co tomu bylo,mě jen nejde do hlavy,že ta baterka byla úplně vyšťavená během cca dvanácti hodin ani kontrolky se nerožly pro mě je to záhada no snad se to už nestane. Citovat
Lewis Vloženo 10. Duben 2010 Vloženo 10. Duben 2010 Jestli počítám dobře tak na standartní 55Ah baterku a 12 hodin stačí bohatě 5A odběru a to je při 12V 60W... To je sakra dost... Nezapomnělo se zapnuté rádio? to by stačilo.... Jiná situace by byla při nééé uplně dobré kondici baterie... Citovat
L 3000 Vloženo 11. Duben 2010 Autor Vloženo 11. Duben 2010 To mě taky napadlo stím radiem,ale když se vypne klíček rádio se taky vypne. Auto bylo zamčené dálkovým ovladačem nic nesvítilo!! Mě pořád leží v hlavě,že tam poprvé naměřily "černý" odběr a potom už ne. Ještě mě napadlo,když v tu sobotu naměřily ten odběr,řekli mi jestli to auto bude delší dobu stát tak ať odpojím baterku,tak jsem to udělal.Třeba se to celý nějak resetovalo a je vše teď v pořádku......no snad............ Citovat
Lewis Vloženo 12. Duben 2010 Vloženo 12. Duben 2010 když vytáhneš klíček tak rádio zdechne.... ale když ho ručně zapneš tak běží i bez klíčku... Ten černej odběr je divnej... Můj švára vždy říká, že se tento can-bus koncernu nevyplatí a že od toho budou muset opustit protože to bude zlobit... ale prostě to jsou kilometry kabelů co tím učetří... já mám dojem ýe u osobáku je to až 200m... Citovat
FunNer Vloženo 13. Duben 2010 Vloženo 13. Duben 2010 mne sa radio dance pri vypnutom motore, vypina po cca 1 hodine... takze tam by som problem asi nevidel Citovat
Betko Vloženo 3. Květen 2010 Vloženo 3. Květen 2010 Přezul jsem na letní litý kola a vypadá to nádherně moc mu to sluší!!!! Koukně te na fotky!! Jinak k té závadě-nic nezjistily dokonce ani ten odběr co naměřily v sobotu!! Roomster je prej v naprostém pořádku a vůbec netuší proč se ta baterka tak vybila!!! Snad mají pravdu a vše je OK Chcel by som sa opytať? Mám tiež elektrony 16 palcove,dnes som sa dival a nepasuje mi klúč na kolesa neviem či na alu disku je iba šrob alebo je na ňom nejaká krytka ,čo by vysvetľovalo že nezmestím klúč na šrob.Inak rezervu mám na plechovom disku 195/55/R15.Vďaka za radu. Citovat
drag84 Vloženo 3. Květen 2010 Vloženo 3. Květen 2010 Zhoď dole plastové krytky zo šróbov a odrazu to pasovať bude... Citovat
Betko Vloženo 4. Květen 2010 Vloženo 4. Květen 2010 Zhoď dole plastové krytky zo šróbov a odrazu to pasovať bude... Vďaka!!! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.